Aydın Metal
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

MİLLETÇE “İYİ SALLADIK”

2015-11-02 00:00:00
2035 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Sevgili Dostlar.1 Kasım seçimleri ile bu necip Millet,”Zaten Güçlü Olan Türkiye’mizin Geriye Dönüşü yok,olamaz,müsaade etmem.”demiş oldu.Dünyayı etkileyen bu seçim, ülkemizin sağ duyuya,güven ortamına ,yükselişine ve ümmetin sevincine neden olmuştur.Ne kadar şükretsek azdır.
Ak Parti,7 Haziran seçimlerinde 18 milyon olan oyunu,23.5  milyona çıkararak, kendi rekorunu kırmış oldu.Beş ay içerisinde bir parti oyunu 5.5 milyon nasıl artırabilir?Esas mesele burada.Bu sorunun cevabını ben biliyorum.Sizler de biliyorsunuz.Çünkü,bu köşemde tafsilatlı olarak bu konulara parmak basmıştık.Tekrarlamaya gerek yok.

Ak Parti 63 ilde birinci,17 ilde ikinci ve bir ilde de üçüncü sırada.Gerekli olan 276’nın üzerinde 41 oy fazla alarak 317 sandalye ile çok güçlü bir şekilde meclise girdi.Katılım oranı %90 lara varan ve 4 partinin mecliste temsil edildiği, yüksek katılımlı bir tablo.

Bu seçimde dibe vuran bir MHP var karşımızda.55-60 yıllık bir parti,sondan birinci oluyor.Yani HDP gibi bir partinin gerisine düştü.80 milletvekilliği yarıya indi.58 ilimizde “sıfır” çekti.Doğuda-Güney Doğu’da esamisi okunmuyor.Ülkücü kardeşlerimizle hiçbir sorunumuz yok.Bunu defalarca yazdım.Bizim sorunumuz Devlet Bahçeli ve yanında ki “2 sarhoş,3-5 çakal” ile.Bu kişiler asla Ülkücü değil.Bu nedenle bu seçimde,ülkücü kardeşlerimiz Ak Parti dedi.
Bir milyon oy potansiyeli olan Saadet Partisi, 300 bin oy alarak siyaset sahnesinden silindi.Saadet partili kardeşlerimiz 700 bin oy ile Ak Parti demiş oldu.Alperen kardeşlerimiz de aynı desteği verdiler.

Bu manada; ülkücü,Alperen ve Saadet partili kardeşlerime özellikle teşekkür ediyorum.Şimdi,hemen şimdi….Bahçeliyi bu partiden kurtarmanın zamanı.MHP’nin başına  dört dörtlük bir Ülkücü lider getirilmesi gerekir.Bu işi yapabilecek çok değerli vatan evlatları var bu camiada.Sonra ne mi olacak?
Ak parti ile beraber; çok güçlü,mükemmel ve halk ile bütünleşen sivil bir anayasa.Tabanları arasında pek fark olmayan bu iki parti neden bir anayasa yapmasın.Bal gibi yapar.

Bu seçimi halk kazandı,Milli irade kazandı.Filistin,Mymar,Gazze  ve tüm dünya mazlumları kazandı.

Ve bu seçimi; Telawiv,ABD,Almanya,İngiltere,Fransa,CNN,BBC,Reuters,Doğan Megyası,Cumhuriyet,Sözcu, ve dahi Pensilvanya kaybetti.
Bu arada seçim güvenliğini sağlayan Güçlü ordumuza ve Polis teşkilatımıza,Anadolu Ajansına ve Yüksek Seçim Kuruluna da teşekkürlerimi arz ediyorum.Selam ve dua ile.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks