Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Kurlardan kazanmak isteyenlere !!!

2010-05-13 00:00:00
2527 OKUNMA

Halil AKAN

Bugüne kadar sizlere bu satırlardan kurları yükselişlerde satış olarak değerlendirmenizi tavsiye etmiştim. Ancak bugün kurları oldukça düşük görüyorum. Özellikle de euro’yu. her ne kadar döviz alımını tavsiye etmesem de (tl nin korunması adına) amaç kısa zamanda paramızı değerlendirmek, ona üç-beş kazandırmaksa o zaman alımı uygun görüyorum.

Bakın her ne kadar doların 1.58-1.60 lara çıkması olası görünse de ben euro almanın daha doğru tercih olacağını düşünüyorum. Eğer dolar alacaksanız 1.48-1.52 aralığında alın takip edin ve 1.54-1.58 aralığında satın. Euro, 1.93 lerden alınabilir. Eğer harekete geçerse 2060 ları görmesi çokta imkânsız gibi görünmüyor. Eğer takip ederim diyeniniz varsa dövizi belirttiğim bu seviyelerden alabilirsiniz. Ama ben takip edemem derseniz biraz daha bekleyin özellikle de 1 hafta 10 gün daha bekleyin derim amma çıkışları satış olarak değerlendirmeyi sakın ihmal etmeyin.

Altına sıra gelince; altın baştan beri yazılarımda dediğim “altın yine altın kalacak” adı gibi değeri de altın oldu. Her ne kadar altının önü açık dense de ben düşüşün sert olacağına inanıyorum. Paradan faiz yolu ile zahmetsiz para kazananlar nereye gidecekler. Yüksek faiz veren ülke kalmadı ki. Yunanistan, AB ekonomisi bahane yüksek faiz veren ülke kalmadı da ondan altına yüklendiler. Şimdi yakında faizleri bir bir yukarı çekerler o zaman altını göreceğiz. Bakın 70 olur deniliyor. Olamaz demiyorum amma ben olamayacağına inanıyorum max. 63-64 olur ki oda bence zor olsa da anında geri hızla dönüş olur.

Kısacası altın 60 000 tl ve üzeri tl ile 39400$ ve üzeri euro ya da dolar karşılığında satılabilir. Satın bekleyin tatile çıkın biraz piyasalardan çekin elinizi gözünüzü kulağınızı birkaç aylık tatil sonrası harika sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Özel soru, görüş ve önerileriniz için: akan_751@hotmail.com mail adresine mail atabilirsiniz.

Sağlıcakla kalın helal kazanın inşah….

 U Y A R I                  

  BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI `YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG` CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.

 

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran