Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Kurlara daha çıkar mı?

2011-07-27 00:00:00
2872 OKUNMA

Halil AKAN

Evet, sevgili dostlar bunu bana değil bir kişi bin kişi dese hele de bu seçim sonucundan sonra ki böyle sonuçlanacağından da şüphem yoktu kurların bu seviyelere çıkacağını deselerdi asla inanmazdı. Cari açık vb ben bu tür şeylere inanmam her şeyin bir sebebi yok mu ölümün bile ecel diyen var mı, ya trafik kazası ya da kanser vb.


Ben bu kurlar bir şekilde gerileyecek diyorum ve az buz değil. Ya bu kuru euro da 2500 lerde, doları da 1.75 lerde sabitleyecekler ya da 2300 lere geri çekecekler. Ben bunun ikincisini olma olasılığını daha yüksek görenlerdenim. Altın doların düşmesi ile oda yeniden 87–86 lara geri gelecektir. 1635 i ons geçemez ise oda iyi bir geri geliş yapacaktır diye düşünüyorum. Fazla gaza gelip bu dalgada bir şeyler almayın alacaksanız arsa alın euro dolar altın değil. Altını bir tek uzun vadeli yatırımcılara koşulsuz öneririm.


2500 lere yaklaştıkça kademeli satış yapılabilir euro da, dolarda da 1.70 lerin üzeri güzel. Siz satmasanız da birileri satacak neden hep onlar kazansın ki bu kez de benim vatandaşım kazansın. Bu arada risk almadan kazanç elde edemezsiniz. Sorularınız olursa mail ile ulaşabilirsiniz.
 
 
 U Y A R I          
  BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI `YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG` CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Fırsatçılara 848 milyon lira ceza kesildi
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran