Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

KORKU VE DÜŞMANLIK HEZEYANLARI

2018-06-19 17:10:54
1534 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Ak Parti’den daha iyi bir parti ve Erdoğan’dan daha iyi bir aday aramak hepimizin en doğal hakkı.Zaten,bilinçli bir seçmenin davranışı da bunu gerektiriyor.Siyasi "Mürit" olmanın  anlamı yoktur.
 
Daha iyisi olmadığına göre,daha kötüsünü tercih etmek ve “DEĞİŞTİR” hezeyanları ile bu memleketi tekrar uçurumun kenarına getirmek,akıl karı değildir.
 
Bu gün “Millet İttifakı” denen bu “Yamalı Bohça” tiyatrosu; aslında bir ittifak değil,koalisyondur.Zira,aralarında kan uyuşmazlığı var.Prensipte birliktelikleri yok.Küresel güçlerin kontrolünde Erdoğan’a karşı pompalanan  “KORKU VE DÜŞMANLIK” temelinde geliştirilen hezeyanlarla,bir araya geldiler."Düşmanımın düşmanı,benim dostumdur" hesabı.İnanın dostlar,bu yıkım cephesi,Erdoğan'dan kurtulsa,ertesi gün birbirlerini boğazlarlar.Bu durum,ülkemiz için korkunç bir felaket anlamına geliyor demektir.
 
 
24 Haziran’da oy kullanacağız.Verilecek oyların ne anlama geldiğini biliyor muyuz?
 
1-Fethullah Gülen tekrar gelsin ve dolayısıyla 15 Temmuz’un intikamını almak isteyenler, İP’e ve Meral Akşener’e oy versinler.
 
2-Güneydoğu’da hendekler kazılsın,terör tekrar canlansın,canlı bombalar sahneye çıksın ve Türkiye bölünsün isteyenler HDP’ye oy versinler.
 
3-İmam Hatipler kapansın,Kur’an kursları tırpanlansın,Katsayı sorunu gelsin,başörtüsü kabusları dirilsin ve benzeri manevi erozyonu arzulayanlar da CHP’ye oy versinler.
 
Bunların olmasını istemiyorsanız hedef bellidir.Ak Parti ve Erdoğan’ın etrafında kenetlenmekten başka tercih olamaz,olmamalı.Ufak-tefek eksikleri ve yanlışları üst üste koymanın zamanı değildir.Şahsi ve maddi menfaatleri ön plana çıkarmanın gereği yoktur.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden