Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

KALEMİ KIRACAĞIM

2014-08-08 00:00:00
1928 OKUNMA

Levent SERDAR

Yaklaşık iki ay önce oy tahmininde bulundum. Ekmel bu millete biçilmiş ama uymayacak bir gömlektir. İthal malıdır. Oldu bittiye getirilmiş dikta edilmiş biridir. Soyağacını çıkarmış ve şöyle demiştim. Ben milletimi tanıyorsam Ekmel % 35 i geçemez. Geçerse bu kalemi kırarım bir daha yazmam diye belirtmiştim. Bu iddiamı anketlere inat sürdürüyorum. Bu konuda asla taviz vermeyeceğim. Kalemi bıraktım, klavyeyi elime aldım demeyeceğim. Başka bir isimlede yazmayacağım. Toplumun nabzını ölçemeyen bir yazar, sözü eğrilip bükülen bir kalem, doğruyu da söylese itibar göremez. Bunun bilincindeyim.

Zurnanın son deliği, Akyazı'da bir köşe yazarı,  sesini duyan bir avuç insana karşı verdiği sözün arkasında duracak.Peki, velakin;

Asıl merak edilen MHP ile CHP ve irili ufaklı destek veren 13 parti bunlarında dışındaki parelel örgüt, başarısızlık karşısında ne yapacak.
Birbirlerini suçlayacaklar, TRT yi suçlayacaklar sanki Türkiye nin tek televizyon kanalıymış gibi,
Ekmeli suçlayacaklar. Adam bu! performansının limitlerini zorluyor. Ama yinede suçlayacaklar.
Şaibe diyecekler, elektrikler kesildi,  oy çalındı, hile yapıldı bahanelerin arkasına sığınacaklar.
MHP lideri; Her kaybedilen seçim sonrası olduğu gibi biz parti olarak oyumuzu artırdık,  kayıplar CHP tarafında yaşanmıştır mı diyecek. Bir sonraki seçim 2015 te aradaki sıfırı çıkar,  0 da çıkarken biri götürsün, ne kaldı  2 ve 5, çarp onları ne yapıyor;  10!  İşte Tayyibe karşı gireceğimiz 10. Seçimi kazanacağız diye matematiğini mi konuşturacak?

Kılıçdaroğlu açıklamasında  bu seçim, CHP nin daha çok çalışması gerektiğini hepimize göstermiştir. Ders alacağız, daha çok çalışacağız. Kaybetmedik aksine yeni dersler çıkardık, birlik olacağız dirlik bulacağız . Diyerek züğürt tesellisinde mi bulunacak?

Parelel başı eğer bizler oy veripte sizler vermediyseniz; Allah  evlerinize ateş salsın, yuvalarını başlarınıza yıkılsın,  duygularınız sinelerinizde kalsın diye  çoluk çoçuk demeden bedduaya mı başlayacak?

Yada bu siyasiler,  partilerine ve partililerine karşı çoktan yapmalarını gerekeni yerine getirerek,  bir daha geri dönmemek üzere istifa ederek erdemli bir duruş gösterebilecekler mi? Parelel başı, sırtını ABD ve İsrail'e dayamaktan vazgeçip tevbeye gelip, İsrailli siyonistler, akıttığınız masum kanında boğulun, en zehirli kimyasal silahlarınızla Sinelerinize kadar gömülün,  yaktığınız fitne ateşi evlerinizi sarsın,  yuvalarınız dağılsın diyebilecek mi?

Son bir söz, siyasi liderlere ve onların Akyazı'daki temsilcilerine; Gençlerin önünü açın. Güçlü iktidar, güçlü muhalefet, güçlü bir Türkiye demektir. Gerçek manada muhalefete,  tek partili dönem hariç, hiç bu kadar ihtiyaç duyulmamıştı. Bunu başarabilirseniz; Sizi sevenlerin , çocuksu düşlerinde ki masalsı kahramanlar olarak,  belki kalabilirsiniz.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Fırsatçılara 848 milyon lira ceza kesildi
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran