Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

Kaleci Cihan yıldızlaştı ve Sakaryaspor Pendikspor u mağlup etti Üçüncülük için şansımız devam ediyor...

2023-05-07 20:55:04
499 OKUNMA

Mustafa Anzele KOCACENK

Rizespor, Bandırmaspor ve Boluspor maçlarından istediğini alamayan Sakaryaspor, İstanbul da Erzurumspor'u mağlup ederek adeta kendini buldu. Haftalardır devam eden puan kayıpları çok şükür Erzurumspor maçında sona erdi. Yeşil siyahlı temsilcimiz özellikle ilk yarı da Erzurumspor'u kendi yarı sahasına hapsetti ve sahadan tek gollü galibiyetle ayrıldı. Lig de üçüncü sırada olan Pendikspor'u ise kendi sahasında seyircisinin de desteğiyle deyim yerindeyse ilk yarı da sahadan sildi. İlk yarıyı 3-0 önde kapattı ve maç öncesi ezberleri bozdu. Play-off öncesi yeniden doğdu. Taraftarın da muazzam bir desteği vardı. Tabi ki Sakaryaspor seyircisiyle bir başka güzel. İlk yarı rakibine birkaç kez şans verse de özellikle rakip yarı alanda çok etkili oldu ve yetenekli ayaklarıyla skora gitmeyi bildi. İlk gol de Nalepa'nın şık topuk pası sonrası Burak Süleyman klasını konuşturdu ve çok güzel bitirdi. İkinci gol de şans yanımız da olurken, üçüncü golü  ise Kabongo hazırladı. Kabongo'nun attığı gollere alışmışken şimdi ise golü hazırlayan ve al da at diyen isim oldu.
 
İlk yarı istediklerini yapamayan bir Pendikspor varken, aynı zamanda dört dörtlük de oynayan bir Sakaryaspor vardı. İkinci yarı ise tam tersi bir durum ortaya çıktı. Sakaryaspor skorun verdiği rahatlıkla oynadı ve Pendikspor'un oynadığı kaliteli futbola cevap vermedi. İkinci yarı Pendikspor muazzam bir reaksiyon verirken, temsilcimiz ise sadece izlemekle yetindi.  Mücadele 3-2 Sakaryaspor'un üstünlüğüyle sona erdi. Ama tek bir kişi takımın galibiyete gitmesini sağladı. O isim ise kaleci Cihan'dı. Dünyaları çıkardı. Uzaktan yakından nereden vurduysalar Cihan kalesinde devleşti ve kalesini gole kapattı.
 
 Sakaryaspor bu galibiyetle maç fazlasıyla Pendikspor'u geride bıraktı ve 1 puan farkla üçüncülük koltuğuna yerleşti.
 
Normal sezonda Sakaryaspor'un sadece Gençlerbirliği deplasmanında oynayacağı maç kaldı. Rakiplerimizden Pendikspor ise Bandırmaspor ve Manisa FK ile oynarak normal sezonu tamamlayacak. Bizim hedefimiz ise Gençlerbirliğini yenip rakiplerimizin puan kaybını beklemek olacak.
 
Haftalardır oynanan keyif vermeyen futbol ve puan kayıplarının ardından Pendikspor galibiyeti ilaç gibi geldi. İlk yarıda oynanan oyun play off öncesi tüm şehri daha da umutlandırdı. Ama ikinci yarı da Pendikspor'un temposuna cevap veremedik. Bu hepimizi korkuttu.
Mücadele de Çağlayan'ın sakatlanıp oyundan çıkması hepimizi üzdü. Play off'a sakatlık olmadan tam kadro gidebilmek çok önemli. Formda olsun ya da formsuz olsun her oyuncuya çok ihtiyacımız olacak.
 
Lider Samsunspordan sonra kendi sahasında en fazla galibiyet alan ve puan toplayan takım Sakaryaspor oldu.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden