Aydın Metal
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

İt Ürür Kervan Yürür

2014-10-28 00:00:00
5277 OKUNMA

Hüseyin HARPUTOĞLU

Gebermesi yaklaşan it cami duvarını kirletirmiş. Merhum Necip Fazıl’ın ifadesiyle ey hayat süren leşler, sizi kim diriltecek? Bu hayat süren leşleri ancak ölüm diriltir. Onunda geri dönüşü yoktur.Be hey kadın! Siz Ateist olabilirsiniz Kur’an’sız, İmansız, Dinsiz olabilirsiniz fakat Müslümanların mukaddes kitabı Kur’an-ı Kerim’i pis ayaklarınız altına alamazsınız. Hele yüzde doksan sekizi Müslüman bir ülkede. Ahlakımızı bozmak istemiyoruz sizin gibi ne idüğü belirsizlere karşı. Çünkü biz Müslüman’ız bizim için ahlak, edep, iffet ve namus kurarı vardır.
Bir kardeşimiz hukuka müracaat etmiş, savcı beyde bu iffetsiz kadını serbest bırakmış. Bumudur hukuk? Anayasada hiç kimse dini inancından ötürü kınanamaz ifadesi yok mudur? Bunun için ben bugün hukuk uygulayıcılarına inanmıyorum. Azı müstesna. Hukukçuların çoğu kendi şahsi fikrine göre hukuku uyguluyor. Hz. Ömer bir Yahudi’nin şikâyeti üzerine arsasına yapılan mescidin yıkılmasına hükmetmiştir. Mahkeme-i Kübra vardır.

Kendini bilmez bu rezil kadın gibi nice Ebu Cehilin torunları Kur’an-ı Kerim’e dil uzatmış, salyalarını akıtmışlardır. Fakat kendileri yok olup gitti yerin dibini boyladılar. Kemikleri de kalmadı, ruhları da cehennemi boyladı. Ancak Kur’an-ı Kerim hükmünü sürüyor kıyamete kadar sürecek. Cenneti alada bile okunacaktır. Cenabı hak Kur’an-ı Kerim’i dünyada milyonlarca hafızın kafasında muhafaza etmiştir. Kur’an-ı Kerim bu gibi kendini bilmez dinsizlere şöyle ferman okuyor. ‘Kulumuz Hz. Muhammed’e (s.a.v) indirdiğimiz Kur’an’a şüpheniz var ise (inanmıyorsanız), ona benzer bir Sure’de siz getirin. Allah’tan (c.c.) başka ne kadar şairleriniz, bilginleriniz varsa hepsini çağırın. Eğer davanızda sadıksanız bunu yapın, yapamazsınız ve elbette yapamayacaksınız. O halde yakıtı insanlar ve taşlar olan cehennemden sakının. O cehennem bu gibi kafirler için hazırlanmıştır.” (Sure-i Bakara Ayet/24)

Sakarya’nın taraklı ilçesinde bir evde yangın çıkmış ev tamamen kül oldu fakat evdeki Kur’an-ı Kerim yanmadı, ateş ona hiç dokunmadı. Ateş Kur’an-ı Kerim’i tanır, fakat insan gâvuru Kur’an-ı Kerim’i tanıyamadı. Çünkü insan bu dünyaya imtihan için gelmiştir. Akıbeti ya cennet veya cehennemdir.

Maalesef diyanetin sendikalarından da hiçbir ses çıkmadı. Herhalde uykudadırlar. dertleri üye kaydetmek daha çok para kazanıp yaşamak. Bir tek Memur- Sen başkanı Ahmet GÜNDÜZ’ü tebrik eder teşekkürlerimi sunarım. Selam ve Dua ile…

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks