İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

İNSAN ÖLDÜRMEK VE HAYAT KURTARMAK

2011-12-03 00:00:00
4849 OKUNMA

Hüseyin HARPUTOĞLU

            İnsanı yaratan yaşatan rızkını veren ve bir gün hesap vermek üzere huzuruna alacak olan yüce rabbimiz insan öldürmenin ne olduğunu MAİDE suresi Ayet 32’de şöyle bildiriyor.

            Bu yüzdendir ki İsrail oğullarına şöyle yazmıştık.(Bugün ki Yahudiler onlardandır.)Kim bir cana karşılık veya yeryüzünde bozgunluk çıkarmaya karşılık olmaksızın (haksız yere) bir cana kıyarsa bütün insanlığı öldürmüş gibi olur.Her kim de bir canı kurtarırsa bütün insanları kurtarmış gibi olur.Peygamberimiz onlara ap açık deliller getirdiler.Ama bundan sonrada onlardan çoğu yine yer yüzünde israf edicidirler.(Fesat çıkarıcıdırlar.)

            33 ncü ayetde de bunlara verilecek cezanın nasıl olacağını bildiriyor.

            Allah ve Rasulüne karşı savaşanların ve yeryüzünde (Hak) düzeni bozmaya çalışanların cezası ancak ya acımadan öldürülmeleri ya asılmaları yahud el ve ayaklarının çaprazlama kesilmesi yahutta bulundukları yerden sürülmeleridir. Bu onların dünyadaki rusvalığıdır. Onlar için ahretde büyük azap vardır.Buyuruyor rabbimiz.

            Rabbimizin bu nasihatları karşısında bugün yer yüzünde en çok kan döken İsrail oğullarıdır.Fitne ve fesat çıkaranda bunlardır.Büyük küçük demeden insanları katleden bunlardır.Başta Filistin olmak üzere her yerde bunu görüyoruz.Bunlar kendilerinden başkasına hayat hakkı tanımazlar.Aynı süre Ayet 78 de Rabbimiz şöyle buyuruyor.

            “İsrail oğullarından Kafir olanlar Davut (a.s.) ve Meryem oğlu İsa (a.s.)diliyle lanetlenmişlerdir.Bunun sebebi söz dinlemedikleri ve sınırı aşmalarıdır buyuruyor.” Rabbimiz bize Yahudileri böyle tanıtıyor.Bugün Cennet misali vatanımızda huzuru bozan 50 bin civarında asker,komutan polisimizin şehadetine sebep olan bunlardır.Yeğenim hafız Şeref HARBUTOĞLU’da bunların arasındadır.Bazı talebelerim de vardır.PKK denilen kuruluşun arkasında İsrail Yahudi milleti ve Ehli küfür vardır.Bu hainler bizim cahil kürt vatandaşlarımızı maşa olarak kullanıyor iyilerini tenzi ederim.

            PKK’nın derdi nedir? Ekmek var, su var, yol var, elektrik var. Mevcut hükümet her imkânı tanımaya çalışıyor verilen hizmetleri niye engellemeye çalışıyorsunuz. İş makinelerini tahrip edip, yakıyorsunuz. İşçilerimizi kaçırıyorsunuz, Öğretmenlerimizi, İmamlarımızı öldürüyorsunuz. Siz nesiniz? Bunu ancak İsrail’in güdümünde olan yapar. Yoksa Doğu da İsrail devletinin şubesini mi kurmaya çalışıyorsunuz. Böyle bir şube kurarsanız size kim bakacak kimin esareti altına girecekseniz. Benim doğulu Müslüman kardeşlerim bunu asla kabul etmeyecektir. Siz yaptıklarınızla kalacaksınız. Bunun hesabını dünya ve ahirette vereceksiniz. Şimdiye kadar yapmış olduğunuz katliamlardan, akıtmış olduğunuz gözyaşlarından elinize ne geçti, Beddua’dan başka bir şey yok sizin güdümünüzdeki binlerce gencinde ölümüne sebep oldunuz ve olmaya devam ediyorsunuz. Biz onlara da acıyoruz biz her şeyden önce insanız onların annelerine baktığında imanlı annelerin gözyaşlarına dayanamıyoruz. Ya siz bunca gözyaşlarına nasıl tahammül ediyorsunuz siz kimsiniz Allah aşkına bir gün bu göz yaşlarında boğulacaksınız, hep ölenlere sahip çıkıyorsunuz taziyelerde bulunuyorsunuz bu gençler hayatta iken sahip çıksanız daha iyi olmaz mı Gemiyi kaçıran gencin 12 saat süren esaretinden güvenlik güçlerinin teslim ol çağrılarını kabul etmedi neticede ölüme gitti İstanbul Milletvekili malum partiden ve İl Başkanı gidip cenazesine sahip çıktılar. Ölmeden önce gidip bu genci ikna etseydiniz daha iyi olmaz mıydı. O sizi dinlerdi o zaman sizleri taktir edecektik. Teröristlerin öldürdüğü asker Komutan ve Polislerimizin taziyelerine niye gitmiyorsunuz onlar insan değilmi şehitlerimizin ailelerin verdiği vergilerden Devlet bütçesinden maaşlarınızı yardımlarınızı alıyorsunuz sonra o paralarla evlatlarımızı öldürmeye çalışan PKK lara destek veriyorsunuz.Birde demokrasi istiyoruz diyorsunuz.Bundan daha büyük demokrasi olur mu. hasbünahü ve niğmel vekil  niğmel mevla ve niğmel nasir ğufraneke rabena ve ileykel masir. . La havle vela kuvvete illabillahil aliyil azim.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks