YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

İLK DEFA OY KULLANAN GENÇLER….! ÇİPRAS’LARA ALDANMAYIN

2015-06-30 00:00:00
2323 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Sevgili dostlar.7 Haziran Seçimlerinde 4 milyona yakın genç seçmenimiz ilk defa oy kullandığını biliyoruz.Bu kardeşlerimiz eski Türkiye’nin içine düştüğü o dayanılmaz badireleri bilemezler.Sadece okudular veya bizim gibi yaşı müsait olanlardan  dinlemiş olabilirler.Tabi ki bizler gibi o sıkıntıları yaşayanlar kadar dertli olamazlar.Bu da gayet normal olsa gerek.

Şimdi eski Türkiye’nin adeta bire bir yansıması olan komşumuz Yunanistan’a bakabilirler.Ateist Çipras, geçmişte %4 ‘ten fazla oy alamaz iken,yapmış olduğu aşırı vaatler,popülist politikalar ve AB ülkelerine karşı efelenmeler sonucu, hiç de beklemediği şekilde birinci parti oldu.Eyvah! İş başa düştü.Ne bilecekti böyle olacağını garip.Bekarlık sultanlıktı seçim öncesi.

Pekiyi,ne oldu şimdi?Yunanistan’ı uçurumun kenarına getiren süreç başladı.İMF’ye 1.6 milyar EURO borç.Euro Bölgesi Maliye Bakanları Yunanistan’ı kurtarma Programını uzatmayı reddetmiş.Bu nedenle halk panikledi.ATM’lere akın etti.Bankalara koştu.Ve Milli istikrar Konseyi Borsa ve bankaların açılmaması kararı aldı.

Marketlerde yağ,makarna,pirinç ve aklınıza gelebilecek tüm temel ihtiyaç maddeleri bitmiş veya karaborsa için hasır altı edilmiş.Sonuçta halk mağdur ve tedirgin.Tıpkı 1980 öncesi Ecevit döneminde bizim yaşadıklarımız gibi.Hey gidi günler…!

Aklıma hemen bizim cesur ve bol keseden hovardaca halka umut pompalayan muhalefet partilerimiz geldi.Bizde Çipraslar bol.1980 Öncesi Çiprasımız Ecevit dönemini hatırlamamak mümkün mü?O dönemleri ağabeylerinizden bir kez daha dinleyin ve şimdi ki Yunanistan’ı görün.Unutmayın,bakmakla görmek aynı şey değildir.Mutlaka görün ve yapılacak olan erken seçim arifesinde ve Yeni Türkiye’nin yükselişi için yeniden düşünün.Benden söylemesi.Selam ve dua ile.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)