Aydın Metal
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

Hz Ali yi Kim Şehit Etti ? Müslümanlar değil mi ?

2017-05-03 12:14:48
2819 OKUNMA

Hüseyin HARPUTOĞLU

Sayın Kemal KILIÇTAROĞLU’nu tebrik ederim. Chp Konya Milletvekili Anayasa Değişikliği Halk Oylamasına evet diyenleri İzmir’den denize dökeceğiz diyen Hüsnü BOZKURT’a bu ifaden doğru değildir bunu söyleme dediğiniz için sizi tebrik ederim. Fakat bu adamı ziyarete giden ve destek veren Saadet Partili kadınlara ne diyelim. Fazla konuşmak istemiyorum anlayan anlamıştır.
 
Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel KARAMOLLAOĞLU’nun kulakları çınlasın. Bu memleketi nereye götürmek istiyorsunuz? Mü'min doğruya doğru yanlışa yanlış demelidir. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Enfal Suresi 25. ayette "Sadece içinizden zulmedenlere erişmekle kalmayacak olan bir azaptan (bir fitneden) sakının ve bilin ki Allah, azabı çetin olandır." Buyurmaktadır Allah (c.c). Hz. Osman'ı kim şehit etti? Hz. Ali'yi kim şehit etti? Müslümanlar değil mi? O günleri mi bekliyoruz? Bu fitne böyle devam ederse yarın cenazeler bile birbirinden ayrılır. Ayeti Celile bunu gösteriyor. İlerideki tehlikeleri gördüğüm için bunları söylüyorum. Allah için söylüyorum. Başka bir beklentim yoktur. Maalesef bu fitne bugün bile bazı siyasi ruh hastası olanlarda başlamıştır. Allahu Teala akıl fikir versin. 
 
Hüseyin HARPUTOĞLU

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
8 yıl önce2017-05-03 16:04:33

Sayın Hüseyin Hocam.Bu çok önemli konuyu kısa da olsa,işlediğiniz için Allah sizden razı olsun.Ben bu Saadet Partililere ifade edilecek en etkili kelimeleri lügatte bulamadım. Allah'a havale ediyorum bunları.

1
-0

Diğer Yazıları

Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks