İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

HERŞEY GÜZEL BAŞLADI

2015-08-29 00:00:00
2119 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Sakaryaspor sezona güzel başladı. 2015-2016 Sezonu Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Sakarya spor, sezonun açılış maçında Yomraspor’u konuk etti. Seyircisiz oynanan karşılaşmayı Mustafa Akgün’ün golüyle kazanan Yeşil-Siyahlılar,  sezona güzel başladı. Ligin 2. haftasında Of spor deplasmanına gidecek olan Sakaryaspor’da keyifler yerinde.  Yönetim ve şehrin vermiş olduğu destekle zorlu bir maratona başlayan takım, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yönetim, geçen yıldan ders çıkarmış olmalı ki bu sezon için çok güzel çalışmalara imza atıyor. Geçen yılın devre arasında farklı oyunlarla transfer edilen ve bekleneni veremeyen oyuncuları takımdan göndererek çalışmalara başladılar. Anlaşılan bu yıl takım adına güzel gelişmeler olacak. Transferde ilk başlarda sönük kalsak ve Sakarya’ya gönül vermiş bazı topçularımızı küstürsek bile hatadan çabuk dönüp güzel işlere imza atmaya başladık. Son 10 günde yapılan transferler çok yerinde ve gelecek için umut ışığı. Yönetimin en güzel projesi, ‘Video Kombine Kart’ ile tüm Sakaryaspor aşıklarına maç izleyebilme olanağı sağlamak. Gerçekten bu proje çok hoşuma gitti, yönetimi tebrik ediyorum. Diğer sevindirici haber ise Toyota ile yenilenen sponsorluk anlaşması.  Sakaryaspor’a destek verildiğini görmek, beni taraftar olarak çok mutlu ediyor. O eski güzel günlere kavuşabilmek adına umutları yeşertiyor sanki.
Ama bu yıl belediyelerde bir kombine kart yarışı görmedim. Bu beni biraz üzdü. Aslında yakında seçimde olacak ama neyse? Umuyorum ki bu yıl Sakaryaspor için güzel olur da, ne yönetime, ne de siyasete kurban olmayız…

“Üzülme, davanın sahibi Hak’tır.
Hak olan davada Zafer muhakkaktır…“


Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Karasu'da feci kaza; Adliye çalışanı hayatını kaybetti
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)