10 K Grup
Toprak Turizm

GÜNEŞE EN UZAK GEZEGENLER

2018-02-03 10:25:18
1618 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü bir devlettir. Avrupa’nın birinci,Nato’nun ikinci güçlü ve donanımlı ordusuna sahiptir.Savunma sanayiinin %80’i, etkili ve dünya çapında gıpta ile izlenen,yerli ve milli  elektronik silahlarla donanımlıdır.
 
Şu anda “Zeytin Dalı” operasyonunda kullanılan ve başarılı bir sınav veren bu silahların siparişi için,birçok devlet sıraya girmiş bulunuyor.Eski Türkiye döneminde horlanan ve adeta linç edilen ilim adamlarımız ve potansiyel beyin gücümüz, Avrupa’nın çeşitli ülkelerine gitmek zorunda kalmışlardı.Şu anda bu beyinler,Türkiye’ye dönüyor ve devletimizin desteğiyle  Milli ve Yerli kalkınmaya dönük maharetlerini gösteriyorlar,çok şükür.
 
Türkiye’nin “Mega” projeleri; ya Dünya ikincisi ya da Avrupa birincisi olarak hizmete girdiğini görmekteyiz.Türkiye genç ve dinamik nüfusu ile düşmanlarına korkulu rüyalar yaşatmaktadır.Sadece İstanbul’umuz,129 ülkeden büyük bir nüfusa sahiptir. 
 
İslam Ülkelerini,bir parmak işareti ile Türkiye’de bir araya getiren bir Reisimiz var.BM  olağanüstü KUDÜS toplantısında,ABD 128 ülke ile yalnızlaştırıldı.Haritada adı zor bulunan ve adeta birer mahalle görünümünde olan 7 silik  ülke,ABD’nin yanında yer aldı.
 
Bu son askeri operasyonla adeta destan yazan  kahraman ordumuz,Dünya ülkelerinin ilgisini çekti ve muhalif ülkeler, adeta diz çark edip ve gücümüzden imtina ederek,eski söylemlerinde vazgeçerek bize hak vermeye başladılar.İşte buna,haklılığın yanında "GÜÇ" denir.Güçlü olursanız,haklılığınızı ancak icra edebilirsiniz.
 
Bu ve daha bir çok başarı,gelişme ve küresel güç olma yolundaki bu baş döndürücü gelişim ve dönüşümleri göremeyen;irfan ve idrakten yoksun siyasetçilerimiz var.Bunların,Ebu Cehil cenahından olanlarına diyeceğim yok.Onlar,dünya var oldukça görevlerini yapmaya devam edecekler. Önemli olan,bunların karşısında bizim istikametimizdir. Allah istikametimizi, kendi rızası doğrultusunda daim etsin.Amin. 
 
Ancak suret-i Hak’tan görünüp,ülkemize çelme takmaya çalışan şu tatlı su veya kaporta Müslümanlarına çok kızıyorum.
 
Bunların kim olduğunu sizler çok iyi biliyorsunuz.Şeytan bile,onlardan olmadığına şükreder.İ slam’ın omuriliğine dokunan bıçak darbeleriyle,bilerek-bilmeyerek satılmışların saflarında yer almaktadırlar.
 
Ama olsun.Kargalar bağırıyor diye;bülbül o güzelim sesini keser mi hiç?Ordu-Millet el ele.Adeta ikinci bir 15 Temmuz heyecanı ve kararlılığını yaşıyoruz.Ebrehe'nin filleri kumsala saplanmış halde.Allah şanlı ordumuza ve bu aziz Milletimize zeval vermesin.Zafer Hak'ın ve Hak'a inananlarındır.Elhamdülillah.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)