İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

GEREKİRSE BAŞKAN'DA OLURUZ

2016-03-31 00:00:00
2564 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Dün çapulcuyduk bugün k...kırık, yarın Başkan oluruz.

Sanki her şeyi çok iyi biliyormuş gibi açıklama yapıp insanlara hakaret eden sözde yöneticiyim diye gezinen kişilere sinir olmamak elde değil. Hakaret etmek başkalarına suç atmak bir savunma mekanizması değildir. Ya işini düzgün bir şekilde idame ettirirsin ya da başarısızlığı kabul edip kenara çekilirsin.

2 yıldır Sakaryaspor'un başına gelmeyen kalmadı. Herkes gerçekleri görüyor biliyor ama nedense tek kelime etmiyor. 2 yıl önceki Hacettepe maçını hatırlıyorum. Bir gol yesek amatör kümeye düşecektik. Sakarya'nın siyasi istikrarı Sakaryaspor için de bir umut oldu. Tatangalar  ile siyasiler arasında olumlu görüşmeler yaşandı. Siyasilerin kulübe maddi destekleri oldu. Belediyeler kombine alma yarışına girdi. Herkes Sakaryaspor için seferberlik başlattı. Ama unutulmasın ki bu mücadelinin en büyük mimari Sakarya halkı ve Sakaryaspor tataftarıdır. Henüz Ölmedik diye yola çıkanlar kapı kapı gezenler bu cefakar taraftardır. Unutulmasın ki şimdilerde Sakarya'nın en büyük markası diye söz edilen Sakaryaspor'a, bir taraftar çıkıp başkan olmasaydı belki de unutulmaya yüz tutmuştu. Bu efsane armayı bu durumlara düşürenler utansın.

Şimdi kimse çıkıp demesin varsa cesareti olan gelsin başkan olsun diye! Vekil olucam diye Sakaryaspor gibi bir markayı reklam olarak kullanan siz değil misiniz ? Geçen yıl kendi taraftarına cezalar gönderen, sponsor aramak, forma satmak yerine Sakaryalı topçularını alt yapıya gönderen siz değil misiniz ? Takım iskeleti oluşturacam diye 35 transfer yapan 5 hoca değiştiren sizin yönetiminiz değil mi? Bu kadar transferden 3 takım iskeleti çıkar. Bırakın artık insanlara maval okumayı. Başaramıyorsunuz işte. Çekilin kenara, emin olun bu işi sizden daha iyi yapacak olanlar vardır.

Saygılarımla...

Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks