Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

FUTBOLUN ŞAKASI OLMAZ

2019-02-21 14:29:43
3167 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Manisa maçı sonrası sosyal medya da oldukça rastladığım tabir "Şaka yaptık" oldu. Arkadaşlar kandırmayın kendinizi. Futbol'un şakası falan olmaz.
 
Sakaryaspor'un son haftalardaki kötü performansı herkesin gördüğü bir durum. Manisaspor maçında da iyi değildik. Futbol şansı olmasa belki de banko gördüğümüz maçı kaybediyorduk. Maç sonu açıklamalarına baktığımızda takımın durumumu en iyi İsmail Hoca özetliyor. Hocamın dürüst açıklamalarını taktir ediyorum. 
 
Biraz oyunun içine bakacak olursak Zahit ve Hacı Ömer'in performansları beklentilerin altında kaldı. Hakkı Can'a söyleyecek kelime bulamıyorum. Bir defans oyuncusu konsantrasyonunu bu kadar kaybetmemeli. Rakibe geçirebilirsin ama en kötü faulle pozisyonu kesebilirsin. Manisaspor'un 2. golünde de başrolde olan Hakkı Can tribünlerden de doğal olarak nasibini aldı. Rakip saha da kurduğumuz baskı golleri bulmamızı sağladı. Fakat dikine oynadığımızı organize ataklar kurduğumuzu söyleyemeyeceğim. Nedense takım uzun top ve ceza sahasına ortalarla pozisyon üretmeye çalışıyor. Bu maç fayda sağlamış olabilir ama biraz şans golleri olduğunuda dile getirmek lazım.
 
Hakemlere de değinmeden geçemeyeceğim. Özellikle yan hakem nerdeyse her pozisyona bayrak kaldırdı. İlyas'ın golü ofsaytmıydı değil miydi kafaları karıştırdı. 
 
Yedek kulübesine bakacak olursak iki isim dikkat çekti. Umut ve Tevfik. Tevfik'in ayrıca Hacı Ömer'in yerine oyuna girdiğinide hatırlatalım. İsmail Hoca zannediyorum doğru olanı yapmaya karar verdi. Bu iki isim iyi-kötü futbol kariyeri olan oyuncular. Eğer bir alternetifimiz yoksa bu oyuncuları kazanmamız şart. Şampiyonluk yolunda kadro derinliği önemli çünkü. Herkese her an ihtiyaç olabilir. 
 
Biraz sponsorluk konusuna da değinecek olursak 2 milyon TL'yi beğenmiyor havaları estiriyor yönetim. Yok 4 taksit işlerine gelmiyormuş falan. Arkadaşlar gelir gelirdir. Madem bu kadar hafife alıyorsunuz daha iyisini siz bulun demezler mi? Bazen çok şaşıyorum bu gelişmelere...
 
Şimdi üst üste iki deplasman maçımız var. Bu maçlardan 6 puan çıkarıp zirve mücadelesini sürdürmemiz gerekiyor. Sarıyer'e de en az bir puan fark atmamız lazım. Sezon sonu aynı puanda olmamız bizi olası bir şampiyonluktan edebilir. 
 
Saygılarımla... 
 
Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran