Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

FUTBOL HAFİFE ALINMAZ

2017-03-08 12:10:08
1658 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Kayıpsız yoluna devam eden Sakaryaspor'da keyifler oldukça yerinde. Osman Özdemir'in gelişi ile 4 haftadır kazanan Sakaryaspor'da sergilenen oyunda taraftar tarafından çok beğeni görüyor. Lider Afjet Afyon'un puan kaybı yaşadığı haftalarda Yeşil-Siyahlı ekibimizin istikrarlı yürüyüşü bizleri yeniden şampiyonluk havasına soktu. Tam havaya girmişken rehavete kapılıp hata yapmamak çok önemli. Özellikle oyun disiplini ve ciddiyet bize hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaştırabilir. Fakat Darıca Gençlerbirliği maçındaki gibi tavizler verirsek bunların faturasını ağır ödeyebiliriz. Maçı özetleyecek olursam;
 
ilk yarı mükemmel bir sakaryaspor vardı sahada. Yan toplardan gelen Coşkun ve Altuğ ile bulduğumuz 2 gol takımın moralini yerine getirdi. Darıca'nın gardı düştü. İlk yarıda kalemizde 1 tane pozisyon harici hiç pozisyon vermedik. Sahanin tek hakimi Sakaryaspor'du. Özellikle Talha orta sahada çok etkili bir  oyun sergiledi. Serbest vuruştan Serdar ile gelen son gol ise Darıca'yı iyice bitirdi. 
 
İkinci yarıya Darıca Gençlerbirliği daha baskılı başladı. Fakat Sakaryaspor skoru koruma amacıyla sürekli topu oyaladı. 1 pozisyonda canberke %100 bir faul yapıldı. Hakem devam kararı verince Darıca golü buldu ve skor 3-1 oldu. İkinci yarıda Yeşil-Siyahlı ekibimiz skoru koruma amaçlı çok lakayit oynadı. Talha çok gereksiz bir sarı kart gördü. Takımımız Darıca'nın üzerine gitse çok farklı galip gelebilirdik ancak orta sahada kalıp top çevirmeyi tercih etti. Darıca'nın kazandığı bir faul sonrası 40 metreden kullanılan frikikde  kalecimiz Bora'nın topu elinden kaçırması ile skor 3-2'ye geldi. Sonrasında kontra ataksa Talha'nın sol kanattan getirdigi topla kaleciyi çalımladıkdan sonra  kendini yere atması hakemin ikinci sarı karttan kırmızı kart göstermesine yol açtı. Talha gereksiz bir kart ile Yeşil-Siyahlı ekibimizin 10 kişi bırakmış oldu. Son bölümde takımımız tecrübesi ile muhteşem bir 3 puanın sahibi oldu. Fakat bu karşılaşmadan çıkarmamız gereken sonuç  maç 3-0 da olsa hiçbir zaman oyun disiplininden taviz vermemek gerekir. Bir kaza golü ile maç beraberlige gelebilir 1 puana razı gelebilirdik. Zirve yürüşünde yara almamak adına daha kontrollü bir oyun anlayışı benimsemeli ve hiçbir zaman oyunu hafife almamamız gerekiyor. İlk yarıda oynanan mükemmel oyunu 90 dakika yayabilirsek her zaman kazanan biz oluruz. 
 
Talha ve Serdar'ın komutasında çok verimli bir orta sahamız var. Pas dağıtımı ve pozisyon üretmede çok başarılıyız. Bu oyun anlayışı gelecek için bizi çok umutlandırılıyor. İnanıyoruz ki bu takım sezon sonu hedefine ulaşacak ve bir üst lige çıkmaya hak kazanacak.
 
Saygılarımla 
 
Tacettin Furuncuoğlu  

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran