10 K Grup
Batakköylü Düğün Salonu

FRANSIZ GAVURUNUN PİS KILI KADAR OLAMAYANLAR

2015-11-17 00:00:00
2731 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Sevgili Dostlar.Bildiğiniz gibi Fransa’da 7 patlamalı bir  terör saldırısı oldu.Çok sayıda ölü ve yaralı var.Sonuçta ölenler de insan.Üzülmemek elde değil.Tıpkı ülkemizde olduğu gibi.Ankara’da,Diyarbakır’da,Suruç’ta,Reyhanlı’da…
Sayın Cumhurbaşkanımız defalarca haykırdı.Terörün dini-imanı olmaz.Terörün milliyeti olmaz.Bu nedenle teröre karşı her zaman ortak tavır takınmak zorundayız.Terörden siyasi rant sağlamaya çalışmak yanlıştır.
Dikkat ettim de,Fransa’da meydana gelen patlamadan sonra tüm siyasi parti liderleri,gazete,dergi,televizyon,radyo,sivil toplum kuruluşları ,ünlü sanatçı,tiyatrocu ve akla gelebilecek her türlü muhalif oluşumların hiç birisi; Fransa Cumhurbaşkanına,hükümete,istihbarata ve diğer kurumlara saldırmadı.Adamlar tek vücut oldular.Herkes devletinin yanında yer aldı.Bizde ki gibi, tek hain gösteremezsiniz.
Ankara’da ki patlamanın akabinde neler saydılar.”Hain Devlet,Saray Gladyosu,diktatör,katil Erdoğan,Devletin yüzüne kan bulaşmıştır.”….!  Gazetelerde boy boy kanlı insan cesedi fotoğrafları.Halkı galeyana getirmeye matuf ne ararsanız sergilendi.
İçimizde Millet  ruhu taşımayan,cibilliyetsiz,hain,kendi devletine ihanet planları kuran,düşman güçlerle iş birliği yapan başka ülke var mi?Patronunu fosseptiğine gömülen gazetecilerin olduğu memleket var mi?Bu murdar olmuş beyinlerle nedir çektiğimiz.Terörden,kandan,kaostan ve her türlü insanlık dışı plan ve projelerden medet uman,3-5 oy için milli meseleleri  iç siyaset malzemesi yapan ve ihaneti muhalefet sayan başka ülke var mi?
İnanın dostlar,Fransa’nın teröre karşı takındığı bu ortak ve milli duruşu karşısında,içimizde ki  anonim kalabalıklara karşı sinirlerim bozuldu.Bütün enerjisini  vatan,millet ve devlet düşmanlığı üzerine harcamaya çalışan;bu ülkenin ekmeğini yiyen,suyunu içen ve havasını soluyan bu soysuz tayfaya karşı en galiz ifadeleri arıyorum,fakat hepsi hafif kalıyor.
Terör saldırıları sonrası Dünya liderimiz,büyük usta,bilge insan ve halkı ile bütünleşmiş bu inançlı Cumhurbaşkanımız Sayın Tayyip Erdoğan’ı  hedef gösteren hainler.Sizler ve sizin zihniyetinizde olan herkes.İnsanlığın insan olmayan numuneleri.Türk ve Müslüman olmaktan utanan haramzadeler. Sizler var ya,sizler. Şu Fransız Gavurunun pis kılı dahi olamazsınız.Bu topraklarda sizlere bir şey veremedik.Farkında olmadan diken suladık.Barı gidin Fransa’ya.Onlardan biraz  “Millet Ruhu,Milliyet Dersi” ve Dik durmak için de,omurga tedavisi alın.
Ey Müslüman Türk milleti.Sana ne kadar teşekkür etsem azdır.%49.5 ve 317 ile bizi bu marabalara muhtaç etmediniz.Çok önemli ve değerli bir karara imza attın.Sen bu imzayı atmasaydın, şu G-20 zirvesi şimdi kim bilir hangi ülkede olacaktı.Tayyip Erdoğan,G-20 aile fotoğrafının en ücra köşesinde,sadece kellesi gözükecekti.Oysa bu gün kendisi en önde Merkel de Onun arkasında yer alıyor.Bu tabloya üzülenler.Fransa dönüşünüzde,tekrar görüşürüz.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden