Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

Fırsat var !!!

2011-10-25 00:00:00
2803 OKUNMA

Halil AKAN


İşlerimizin yoğunluğundan biraz geciktim bu yazıyı yazıp yayına yollamakta lakin olsun henüz her şey bitmiş sayılmaz. Bakın kurban bayramı masraflı bir bayram bu yüzden tl ye aşırı talep olacaktır bu da dövizin ateşini söndürerek düşürecektir. Dolarda 1.74-1.77 aralığı, euro da ise, 2.42-2.46 aralığı görülebilir hatta daha da aşağısını görmek olası. Ancak bu düşüş bayramdan sonra kendisini yükselişe bırakabilir dikkatli olmakta fayda var. Piyasalar hakkındaki son yazımda sizlere seviyeler vermişti satış yapılmasını önermiştim. Yapanlarınız mutlu uymayanlar keşke çekiyordur.


 
Bundan sonrası dediğim gibi, bayram arası uzun tatil olursa düşüş devam eder amma sonrası özellikle bir hafta daha devam eder çek vb ödemeler bayram sonrasına denk gelir yılsonu yaklaştıkça kurlar yeniden yükselişe geçebilir dikkatli olmak gerekir. Yazılarımız düzenli takip edenler kazançlı çıkmaya devam edecektir. Paritede hala dolardan yanayım. Dolar asla sevmeyen ve bir yatırım aracı görmeyen bu kardeşiniz bu kez şartlar gereği dolar diyor. Ancak Tl bazında bir artıştan bahsetmiyorum doların Euro karşısında değer kazanabileceğini düşünüyorum. Altın ise dolarla alınabilir ons yukarı gidecek gibi duruyor ancak oda çok yukarı hevesli değil ben olsam tl ile almak için bir miktar daha beklerim ancak dolarla ufak ufak alır kenara atarım en azından ons 1720-1730 aralığını görecektir diye düşünüyorum.


 
Altın eğer 95 tl yi aşağı kırmazsa ons da 1650 leri aşağı gelmezse beklemek yerine alıma geçmek daha doğru bir tercih olur. Altında tl ile ben 95 i kale olarak görüyorum eğer o aşağı geçilirse 91-92 ler olası oda daha aşağı gibi gelirse uzak durun derim ama yazılarımızı da takip etmeye çalışın.


 
Soru ve görüşleriniz için iş yerimize uğraya bilir ya da mail yolu ile ulaşabilirsiniz.

Mail adresimiz : akan_751@hotmail.com
 
 
 


 U Y A R I          
  BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI `YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG` CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.

 

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran