Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

FİLİSTİNLİLER,YAHUDİLERE TOPRAK Mİ SATTI?

2018-05-18 16:53:00
1381 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Filistinlilerin,Osmanlıya ihanet ettikleri ve kendi elleriyle toprak sattıkları, bu yüzden de bugünkü musibetlerin başlarına geldiği iddiası;yıllardan beri ortaya atılan kuyruklu bir yalandır. Bu malzemeyi en çok da Siyonist işgal güçleri kullanmaktadır.Maalesef ,bu yalana inanan ve Yahudilerin değirmenine su taşıyan  CAHİL VE DUYARSIZ Müslümanlar vardır.
 
İşgalci Siyonistler, Filistinlilerin arazilerini kendi elleriyle sattıklarını ve kendilerinin de, buraları almak için büyük paralar ödediklerini söylüyorlar. Peki, sattıkları araziler karşılığında büyük paralar alanların,bugün gittikleri ülkelerde mülk edinmiş ve rahat bir hayata kavuşmuş olmaları gerekmez miydi? Bunların hepsi de, herhalde o kadar büyük miktarlarda paraları, birkaç günlük zevkleri için çarçur edecek,ya da kumarda kaybedecek kadar aptal değillerdi.
 
Bir insan kendi öz mülkünü kendi eliyle satıp da,sefaleti tercih eder mi? Bu durum o insanların, arazilerini satarak değil de,göçe zorlanarak topraklarını terk ettiklerinin akli bir delilidir.
 
Filistin’den dışarıya toplu göç 1948 Savaşı’nda başlamıştır. Bu tarihten önce toplu göç olmamıştır. Bu olay, Filistin dışına çıkan Filistinlilerin yurtlarını, topraklarını satarak değil de,savaş yoluyla ve kendilerine karşı şiddete başvurulması sebebiyle terk ettiklerinin delilidir. Çünkü,Yahudi örgütleri, toprak satın alma konusunda en yoğun çalışmalarını 1948’den önce yürütmüşlerdir. Bu tarihten sonra, göçe zorlama yoluyla, zaten geniş arazilere el koymuşlardır.
 
Siyonistlerin söz konusu iddiaları ortaya atmalarının temel amacı; Müslüman halkların Filistin davasına ilgilerini zayıflatmak ve Filistin halkının mağduriyetine duyarsız kalmalarına sebep olmaktır. Ne yazık ki bu konuda amaçlarını kısmen gerçekleştirdiklerini de görüyoruz. Çünkü Filistin davasına ilgisiz kalanlar genellikle “toprak sattılar” iddiasını kendilerine gerekçe gösteriyorlar. 

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden