Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

EVRİMDEN EVRENE

2014-12-06 00:00:00
1594 OKUNMA

Levent SERDAR

Hain, hırsız, şaklaban, kafir, müslüman,  alim, katil, fitneci, arabulucu, suikastçı, ders verici, siyonist, terörist, vazgeçilmez, güzel, çirkin, ahlaksız, edepli, utangaç, şarlatan, paracı, bağışçı, korkutucu, güldürücü, ağlatan, çıldırtan...
Evimizin baş köşesinde ki televizyonun değişkenlerinden bazıları bunlar.

Bu değişkenleri bir insan gösterse idi deli diye tımarhaneye tıkardık. Uzak dururduk ama ekranlarla dost olduk, dizilerin esiri olduk.

Çocuğumuz bir arkadaşı böyle olsaydı görüşmelerine izin vermezdik. Şimdi ailece karşısına dizildik, sus pus olup izliyoruz.

Reytingi yüksek dizilerden birine bakıyorum. Sevdiğimden değil, toplumun teveccühüne nasıl ulaştığını anlamak, istediğim için.

Dizinin bir sahnesinde Evren kelimesi onlarca kez tekrarlandı. Evrenden aldıkları enerjiyle yaşam döngülerini sürdürmelerine defalarca vurgu yaptılar.

Budistlerin, Hindu dinlerinde ki öğretilerin temelini, enerji teşkil eder. Bu Sapık akımların ana düşüncesi; Evren, enerjinin kaynağı, insanda bunun bir parçasıdır. Sonra bu enerjiyi  yayan yaşam kaynağı diye nitelendirdikleri  nesneleri putlaştırıp tapınırlar.

Tütsü yakıp, sunaklarda bu putlara yiyecek içecek bırakırlar. Böylece sözde arınırlar.

Komik ve Saçma gibi mi geldi? Buna tanık olmak için Hindistan'a Çin'e yada Japonya'ya girmenize gerek yok, milli bayramlarda anıt diye tabir ettikleri yerlere çiçek koyup saygı duyanları izleyin, hemen hemen aynı şeyleri yapıyorlar.

Evrim hipotezinde ki çıkmazlarına bir türlü çözüm getiremeyen materyalistler. Uzak Doğudan ithal ettikleri Evrende ki enerji safsatasıyla inkarlarına destekçi olacak taraftarlarını artırmak istiyorlar.

Tarihin her devrinde değişik isimlerle bunu yapmışlardı. Şimdi yine ülkemizde gündeme getirmeye çalışıyorlar.

Geçenlerde İstanbul'a bir toplantıya katıldım aynı sözleri tekrarlayan evrene teşekkür eden bir Yığın insanla karşılaşınca kendimle beraber sizleri de uyarmak istedim.

Bunların atalarıda ; Ved, Suva, Yağus, Yeuk, Nesr, Lat, Uzza, Menat, Hubel...
Gibi bir çok isim ve ruhun temsilcisi olduğunu iddia ettikleri putlarla Alemlerin Rabbine şirk koşmuşlardı.
Putperestlerin  ortak Noktası tapındıkları dilek ve istekte bulundukları saygı gösterip selamladıkları,  heykel simge yada nesnelerin bir enerjinin bir ruhun bir Felsefenin hatırlatıcısı olmasını kabul etmeleridir.

Allah'a ortak koşma yani Şirk ve putperestlik affı olmayan büyük bir günahtır. Ve bu günah,  günümüz müslümanlarının farkında olmadan girdabına kapıldığı  bir tuzak olmuştur. Bilerek yada burası çok önemli bilmeyerek şirk koşmak affı olmayan bir günahtır.

Rabbim sana ortak koşmaktan yine sana sığınırım. Beni benimle, nefsimle, kovulmuş olanla, bildiğim yada bilmediğim, yaratıklarının şerriyle ve fitnesiyle bir başıma bırakma,  Şirk tuzaklarından seni koru ve bu hal üzerine imanlı olarak canımı al.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Fırsatçılara 848 milyon lira ceza kesildi
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran