ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

ERKEN SEÇİM Mİ BASKIN SEÇİM Mİ

2018-04-19 10:52:56
1866 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Bir kere şunu hemen söyleyeyim.Yaklaşık bir yıldır erken seçim isteyen ve bu isteğini "Hodri Meydan" kabadayılığı modunda dillendiren Kılıçdaroğlu'dur.

İş ciddiye binince, "Baskın Seçim" saçmalıklarıyla bahane arayanlar,her şeyden önce Kılıçdaroğlu'nun kabadaylıklarını hatırlamaları gerekir.

Bu bir.İkinci husus,"Baskın Seçim" tanımlaması;siyaset ve seçim literatüründe;iki ay ve daha önce bir zaman dilimi içerisinde yapılan seçimdir.Oysa Bahçeli'nin teklif ettiği seçim tarihi, 26 Ağustos 2018'dir.Yani 4.5 ay sonra.

Üçüncü bir husus da:Sayın Erdoğan,ne Bahçeli'ye ne de başka birine değil;her daim Milletine danışır ve kararını ona göre verir.Yani,bu konuyu da mutlaka yapılacak veya yapılan  anketlerle değerlendirecek.

Yetmedi,Ak Parti il,ilçe ve en küçük birimlerine kadar gerekli istişare ve fikir teatilerinden sonra ve benzeri daha değişik yöntemlerle; meseleyi netleştirir ve son kararını ilan eder.

Sekiz seçimi kazanmak,öyle bazılarının zannettiği gibi tesadüfi değildir.Karizma,akıl,metot,siyaset ve tecrübe ister.Bu konuda da,bu saydığım hasletler devreye girecek ve en güzel karar verilecek.

Güçlü ve saygın Türk devleti için ne gerekiyorsa yapılacak ve “Durmak Yok,Yola Devam” edilecek.Allah Reisimizin yar ve yardımcısı olsun.İç ve dış düşmanlarımızın plan ve projelerini başlarına yıksın.Bizim de istikametimizi daim eylesin..Amin.

 

 

 

 

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Avukata saldıran sanıklara 10 yıl ceza
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)