10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

ERDOGAN IN GİZLİ DÜŞMANLARI

2018-05-07 18:17:31
962 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

İlk etapta ne kadar masum ve samimi bir düşünce.

Vefa ve dürüstlük örneği.

Aslında süslenmiş,ambalajlanmış  bir mayın.

Pratik ve tuzaklanmış bir teklif.

Neymiş efendim?

“Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyum  Erdoğan’a, Milletvekilliği için MHP’ye”

Bu sakat ve münafıkça teklifi  dillendirenler, sayın Erdoğan’ın hareket alanını kısıtlamaya yeltenen kötü niyetli insanlardır.

MHP, her ne kadar uyumlu ve fedakarca 24 Haziran seçimlerine yaklaşıyorsa; sonuçta farklı bir partidir. Sayın Erdoğan’ın elini kolunu, kendi partisi varken, neden farklı bir partinin inisiyatifine terk edelim.

Şunu kesinlikle ifadede edelim ki: Bir aracın motor, şanzıman ve diferansiyeli; farklı marka ve kalitede olursa eğer, o araç yürüse bile, istenilen randımanı asla veremez.

Bu nedenle, yukarıdaki üstü kapalı, süslü ambalajlarla takdim edilen yutturmacaya asla kanmamalıyız. Ak Parti’ye mutlaka en az 350-400 milletvekili gereklidir. Bu nedenle, Milletvekili seçimi en az Cumhurbaşkanlığı kadar önemlidir.

Ha, şunu söylemek mümkündür. ”MHP, gerçekten fedakarlık göstermiştir. Erdoğan’a destek vermektedir. Takdire şayan bir rotası vardır. Bu nedenle MHP’nin mutlaka meclise girmesi gerekir. Dolayısıyla MHP’nin meclise girmesi için gerekli hassasiyet gösterilmelidir.

Ben şahsen MHP’nin meclisin dışında kalmasına asla rıza gösteremem. Bu başka bir şey, ““Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyum Erdoğan’a, Milletvekilliği için MHP’ye” zırvası başka bir şey.

Aman dikkat. Bu siyaset bezirganlarına itibar etmeyiniz. Yoksa, kurgulanan tuzağa düşmüş oluruz.

Allah korusun.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Otomobili ile köpeğin üzerinden böyle geçti
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup