Aydın Metal
10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

ERDOĞAN DÜŞMANI HASTA OLUNCA

2017-05-03 11:04:11
1734 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Erdoğan düşmanı bir arkadaşım var.Terbiye kuralları dahilinde sürekli tartışırız.Anlattıklarımı can kulağı ile dinler.Çoğu zaman kafa sallayarak tasdik eder.Bir şeyler verdiğime inanarak ayrılırız.
 
Ertesi gün gelir,değişen bir şey yok.Aynı tas aynı hamam.Bir milim ilerleme yok.Bu adam,yaklaşık 25 gün önce hastalanır.Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, tam altı buçuk saat süren ağır bir ameliyat geçirir.
 
Bugün, ağzı-burnu maskeli vaziyette,Karapürçek’teki iş yerime geldi.Hastanede gördüğü ilgi,alaka ve hizmetlerde ötürü başladı anlatmaya.Ben sadece kesintisiz dinliyorum.O kadar içten ve samimi anlatıyor ki,sanki “Diriliş Ertuğrul” dizisini izliyorum.Koltuğuma çakıldım,adeta baston yutmuş gibiyim.
 
“Hocam be…Şu Tayyip Erdoğan’a laf uzatanlar var ya…! “  diyerek,başladı söze…Tam bir saat…Erdoğan düşmanlarına öyle gün görmemiş laflar savuruyor ki,terbiyem icabı yazamam.
Yıllardır yaptığım nasihatler işe yaramaz iken,bu adam nasıl da bir çırpıda hizaya geldi.Ne demiş atalarımız, “Bir musibet,bin nasihatten evladır.” Darısı ,diğer Tayyip Erdoğan düşmanlarına.Hastane hizmetleri, ”Adam Etme Hizmetleri” mi oldu acaba?

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

KDV düzenlemesiyle ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak