Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

EFSANE EKRANLARA 3 PUANLA DÖNDÜ

2016-12-01 18:26:53
2308 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Evet! Yanlış okumadınız. Sakaryaspor efsanesi ekranlara geri döndü. Diriliş parolası ile yola çıkan Sakaryaspor yönetimi Yeşil-Siyahlı kulübü özüne döndürmeye devam ediyor. Tıpkı geçmiş yıllardaki gibi Efsane Takım yine futbol gündemindeki yerine oturmuş durumda. ASpor yönetimi ile yapılan anlaşma sonucunda Sakaryaspor maçlarının naklen yayınlanması yönetimin göstermiş olduğu üstün başarı sayesinde hayata geçmiş oldu. Bu yayınlar bize ne sağlayacak derseniz, futbolun canlılığı, taraftarın ilgisi ve şehrin göstermiş olduğu birlikteliğe dünyanın birçok yerinden gurbetçilerimizde eşlik etmiş olacak. Tabiki sadece bununla sınırlı değil. Bu yayınlar futbolcularımız ve yönetimimiz içinde ayrıca bir portföy oluşturuyor. 3. Lig’de bile olsak Sakaryaspor futbol dünyasının gündeminde söz edilecek ender takımlardan biri olmaya devam edecek.
Bu yayın anlaşması tüm camiaya ayrı bir hava getirdi. Eksikler olmasına rağmen takımın oynamış olduğu oyundan taraftarımızın vermiş olduğu tribün dersine kadar her şey çok güzeldi. Yakalanan bu havanın oyunculara etkisi sağlam adımlar atmamız için yeni bir başlangıç gibiydi. Sanki başka bir hırs gelmişti takıma. Erçağ’ı hiç bu kadar azimli görmemiştim. Talha’nın müthiş oyunu Zafer’in her zamanki savunma kalitesi yerindeydi. Cezalı Murat’ın yerine göbekte görev alan Serdar’da çok etkili bir oyun çıkardı. İlk defa 11’de başlayan Anıl, Ceyhun’la ile birlikte orta sahayı gayet iyi toparladı. Fikret’in oyundaki dikkati, oyun hızı ile birleşinçe Yeşil-Siyahlı formayla golle tanışmasını sağladı. Sadece Abdülkadir biraz tutuk gibiydi. İlk yarı birçok pozisyonda ofsayta düştü. Ancak genel olarak takımın oynamış olduğu oyun herkesi memnun etti. Hacı Ömer’in bulmuş olduğu golde ona ayrı bir özgüven getirmiştir diye düşünüyorum. Tuncay Şanlı’nın öğrencileri Diriliş yılında yeni bir galibiyete imza atmış oldu. 
Tatangalar’ın maça olan ilgisi de herkesi büyüledi. Seneler sonra yine ekranları dolduran binlerce Yeşil-Siyahlı taraftar her zamanki gibi en anlamlı mesajı verdi. Sakarya Atatürk Stadı’nın çevresindeki ağaçlardan dökülen yapraklardan hazırlamış oldukları “Mikrofonlarımız Sakarya Atatürk Stadyumunda” yazılı pankartla yine bir ilke imza atmış oldu. Hem naklen yayına yeniden “Merhaba” mesajı içeren pankart ayrıca yeni yapılan Sakaryaspor Stadı’na verilecek isime dair de bir mesaj içeriyordu. Taraftar yeni stadın isminin birçok tarihi zafere imza atılmış olan Sakarya Atatürk Stadı’nın yaşatılması için ince bir noktaya değinmiş oldu. 
 
Camia olarak daha güzel günlere adım adım yaklaştığımıza inanıyorum…
 
Saygılarımla
 
Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Fırsatçılara 848 milyon lira ceza kesildi
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran