ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

DUA İLE KAZANILAN BELÂ

2015-12-06 00:00:00
2410 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU


Şu paralelcilerden bahsedeceğiz bu hafta.Ya da “Kırmızı Kitap’a” giren heriyle, Fethullah’çı Terör Örgütü’nden…Alnı secdeli vefasızlardan…Dostlukları,arkadaşlıkları,davaları ve insani ilişkileri her defasında paraya dayalı olan “Karun” zihniyetli ilkesizlerden….
                                    
*İYİ NİYETLİ ALT KADEME MASUMDUR*
Gerçekten samimi,dürüst,alnı secdeli, iyi niyetli,kültürlü ve değer verdiğim Fethullahçı arkadaşlarım var.Şu anda bu arkadaşlar henüz beklemede olup, tüm iddialar ispat edilene kadar sabırla bu teşkilatın içinde yer aldıklarını biliyoruz.Bunlar ile asla tartışmaya girmiyoruz ve üzerlerine de gidilmesini doğru bulmuyoruz.Makalem onları kapsamaz.Bizim işimiz,piramidin tepe noktası ve bu noktaya yakın alanlarda ikamet edenleri kapsamaktadır.
                                                   
  *PİRAMİDİN ZİRVESİ*
İşte piramidin zirvesinde ki zevat;topluma,insanlara ve her türlü ilişkilerinde takındıkları dostlukları ya da düşmanlıkları değişkendir,yani konjoktüreldir.Prensipleri olmaz bunların.Çünkü çıkarları her şeyin üstündedir.
                                           
* MİADİ DOLMUŞ SİYASİ LİDER*
Dün yapılan seçimlerde “Bahçe”ye gül dikenler,bu gün aynı “Bahçe”’ye diken sulamaya çalışıyorlar.Genel başkanlık yarışı için aday bile bulmuşlar.PKK ve HDP ile kol kola giren bu eğitimli vahşilerden,canlı bomba “Eğitim Dershaneleri” çıkarsa şaşmayınız.Türkiye ve Erdoğan düşmanlığında , PUT-İN  ile ittifak halinde karşımıza çıkarlarsa buna da şaşmayınız.Paraları,menfaatleri ve himmet dalgaları kesilince;diyalog,hoşgörü ve yapılan olimpiyatlardan söz eden kalmadı.
                                               
* HARAM  LOKMA*
İmtihan sonuçlarını tırtıkla…Sahte ve tahrifata dayalı belgelerle diplomalar tertiple…Tüm bu haksız ve haram ekmek kapıları ile kariyer sahibi ol…Devletin kılcal damarlarına kadar hükmet….Garibanların sicillerini kirlet….Tüm bu dalavere,dubara ve üç kağıtçılıkla kamu kaynaklarını celbet….MOSSAD,İsrail,ABD,CIA ile iş birliği yap…..Yabancı mihraklara ülkemizin sırlarını ifşa et.
                                             
*TİMSAH GÖZYAŞLARI*
Sonra da çık ortaya…Kürsülerden salya-sümük ve göz yaşı yalayarak; din,iman,ahlak,hoşgörü,diyalog ,ayet-hadis nutukları sa.Ajan ve casusluk görevlerinizi, bu güzel hasletlerle ete-kemiğe büründürdünüz.Allah’ı,peygamberi alet ettiniz.
                                              
*  FIRSAT BU FIRSAT*                                                                                                          Top geri tepti…Geri tepince de;Ülkemizi,Başbakanımızı ve Cumhurbaşkanımızı topa tuttunuz…..Bet dualar ettiniz. Ettiğiniz bu bet dualar size döndü ve belalara gark oldunuz.Allah daha beter etsin sizi.İnlerinize inildi mi?İsterseniz PUT-İN’i de yanınıza alın ve İnleriniz,süper güç olma yolunda takviye güç olabilir…Ne dersiniz?Allah’tan (!) ümit kesilmez.Hazır Türkiye size göre “Dara” girmişken.Bu fırsatı değerlendirin (!)…..Benden söylemesi.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup