İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

CHP’YE YAKIN OLAN MHP’LİLER

2018-05-15 14:23:38
2015 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

MHP,Milliyetçi-muhafazakar bir partidir.Vatanseverlik;gerçek ülkücülerin kalbinde ve beyninde sindirilmiş,aktif bir olgudur.
****
MHP’nin bu sarsılmaz istikametini ele geçirmeye yönelik operasyonları gördük.Kısmen de başarılı olundu.MHP’nin,bu manada türbülansa uğradığı dönemlerde,en çok ve acımasız eleştirilerde bulunduğumu biliyorsunuz.
****
Çok şükür ki,MHP’nin genetik ruhuna kavuştuğunu memnuniyetle görüyorum.
****
Daha ulusalcı,daha laik ve daha Atatürk’çü bir yapıya sahip olan ve CHP’ye yakın zihniyetin mensupları;Meral Akşener’in İP’ine sarıldılar.İyi de oldu.Neden mi?
****
Çok basit.Çünkü,sahtelerin ayrıştığı, maskelerin düştüğü bir süreci izliyoruz.Makyajını akıtmış,gerçek yüzü ortaya çıkan bu insanlar;MHP’nin bünyesinde barınmaya devam etselerdi eğer;inanın dostlar,oylarını CHP’ye vereceklerdi.
****
Bu iddialarımı,15 temmuz öncesi ve sonrası ;Akşener’in yaptığı açıklamalardan anlamak için,alim olmaya gerek yok.
****
MHP’nin budadığı ve kenara attığı bu dallar kuruyacak.Budanan MHP güçlenerek,siyaset sahnesinde ki esas yerini alacağından kuşkunuz olmasın.Çünkü,Akşener iyi bir hatip değil.Tonlamaları çok zayıf.İnandırıcı özelliği yok.Zihniyet itibarıyla sola daha yatkın biri.
****
Samimiyetin,ihlasın ve ümmetin sesi olmaya devam edeceğiz.Duygusal reflekslerden ve şahsi menfaatlerden uzak;Ak Parti çatısı altında,büyük ve güçlü Türkiye’den yana oy kullanmanız dileğiyle,Allah’a emanet olun.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks