Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

CHP, BU ÜLKENİN BAŞ BELASIDIR

2017-04-06 11:17:29
1748 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Bu ülkede,genel olarak bölücülükten ve gerilim politikalarından dert yanan ve bu durumu da,esas itibariyle Tayyip Erdoğan’a bağlayan bir CHP var.
 
-CHP’nin İzmir Milletvekili Ali Yiğit’i hatırlayın.Ne demişti? “İzmir Türkiye’den ayrılsın.Avrupa Birliğine girsin”
-Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt,”Evet oyu verenleri,Ege Denizi’ne dökeceğiz” demişti.
-Deniz Baykal “Halk oylamasında –Hayır-çıkarsa,1922’de İzmir’de,düşmanı denize dökmüş gibi sevineceğiz” dediğini bilmeyen yok.Yani bu zat,”EVET” tercihini kullananları,Yunan düşmanı ile aynı görüyor.
-Bunların tepesindeki adam Kemal Efendi ne demişti? “Kan dökmeden bu maddeleri geçiremezsiniz.”
 
Bu konuda çok zengin arşivim var.Sizin de var,biliyorum.Örnekleri çoğaltmak mümkün.Ama ben “Leb” dedim,siz de “Leblebiyi” -hatta Çorum’u- çoktan anlamış olmalısınız.
Şimdi soralım mi ? Kimin bölücü ve gerilimden yana ucuz politikalar ürettiğini.Bu ülkenin baş belası kim?Tarihten gelen  ve denize döktüğümüz düşmanlarımızın,günümüzdeki temsilcilerinin,CHP ile eş yumurta ikizleri olduğunu ve “Hayır” kampanyasında yoldaş olduklarını….!
 
İyice kontrolden çıkan CHP’nin peşine takılan; secdeli-seccadeli, beden eğitimi Müslümanlarına şaşıyorum.İmanlı-dumanlı kıyafet Müslümanları…! Senede 3-5 kere umreye giden turizm bezirganları.Sözüm,yarası olanlaradır.Bu zevata dokunmak bana zevk verir.Allah sizleri ıslah etsin.
 
Neden bu kadar kızgınım?  1976’da ulusal bir gazete olan ve muhabirliğini yaptığım bir “BAYRAK” gazetesi vardı.Bu gazete,şu anda “aylık dergi” olarak yayın hayatını sürdürüyor.Bugün 1287’nci sayısını ,bir avukat arkadaşım iş yerime getirdi.Dergiyi inceledim…49’uncu sayfasında “Gelin sandığa gidelim.-HAYIR-mührünü basalım.” Yazmasın mi?
 
1973’te tanıştığım ve o zamanlar “Yeniden Milli Mücadele” teşkilatı olarak, çok mükemmel hizmetler veren bu camianın içinde yetiştim.Ahlak,liyakat,edebiyat,tarih,diksiyon ve aklınıza gelebilecek olumlu ne varsa, bu teşkilattan aldım.Bu insanların arasında adeta “Adam” oldum.
 
Meğer köprülerin altından çok sular geçmiş.Tuzun kokmaya başladığını, bu gün daha çok anladım.Ve kan beynime fırladı.Kime güveneceğiz arkadaş.Bu insanlar nasıl bu hale geldi.Bu Müslümanlar nasıl da Hollanda ile,Erdoğan’ın şakağına silah dayatan İsviçre ile,Almanya ile,PKK ile,FETÖ ile ve CHP ile aynı kulvarda koşuyor.Beni teskin edecek birileri yok mu?Yoksa ben mi yanlış yoldayım?Allah’ım,beni yanlış yollara saptırıp,bu kızgın halimle günah işlememe izin verme.Amin.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks