10 K Grup
Toprak Turizm

CEHENNEME GİRMEK İÇİN ÇOK PARA LÂZIM

2016-12-15 10:46:04
2031 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Dünya işlerine Allah’ı karıştırmak istemeyen ve bunların kuyruğuna takılan tatlı su Müslümanları,sektörel şeriatçılar,Mücahit müteahhitler,diyalogcu papaz ikizleri,milliyetçi-mukaddesatçı zevat.

Büyüyen,gelişen ve İslam Aleminin model ülkesi haline gelen Yeni Türkiye'nin gururu ve milletin malı olan “Mega Projelerle” ile ilgili harcamalara,Müslüman-Türk düşmanı basınının gaz vermesiyle ortalığı gereksiz gürültülerle boğmaya çalışanlar.

Bu gün 15 Aralık 2016.Yeni Yıl için yapılan kutlama hazırlıkları için ne düşünüyorlar acaba.Oteller,sokaklar,caddeler,AVM'ler süslenmekte.Noel Babalar,ışıklandırmalar,Kırmızı halılar,süs ve neon lambaları. Daha birçok,Türkiye çapında yapılan harcama kalemleri ile kamu kaynakları çarçur edilmekte.Gezi zekalıların savunduğu milyonlarca ağaç katledilmekte.Kurban Bayramını eleştiren hayvan severler.Kesilecek hindiler hayvan değil mi ?

“Sanatçı” diye tabir edilen türkücülerin birkaç saatlik veya dakikalık icraatları ile;bir memurun yıllık kazancını cebe indirecekler.Milli (!) Piyango adı altında oluşturulan sömürü tezgahı ile;dairesini,arabasını ve daha bir çok varlığını satan garibanları düşünün.Yıkılan aileler,intihar eden insanlar ve içki komasına giren salya-sümük yaratıklar.Açık hava eğlenceleri ile biraz da kendi arzusu doğrultusunda tacize uğrayan dekolte kadınlar.Tüm bu rezilliklere de “Çağdaş Yaşam Tarzı” diyorlar.Ve en acı olanı da;görev adı altında bunlarla uğraşan polis ve 112 acil görevlisi kardeşlerimiz.

Bu kutlamalar 80 yıldır yapılmaktadır.80 yılda yapılan bu harcamalarla acaba kaç tane Ak-Saray,kaç tane asma köprü,hava alanı,kanal İstanbul,Marmaray ve daha sayamayacağımız mega yatırımlar yapılır,tahmin eden var mi? "Herkes sevdiği ile beraberdir."...hadis-i şerifin önemini bir kez daha anladım.Bu nedenle,Yeni Türkiye'nin mega projelerinden rahatsız olan "Noel zihniyetli" aktiviteleri protesto ediyorum.

Nasıl mi?Yılbaşında Kur'an dinleyeceğim,okuyacağım veya dini içerikli yayınlara yer veren televizyon kanallarını izleyeceğim.Onlar da,kendi alemlerinin "Saray"ında Allah'a isyan noktasında yarışadursunlar.Unutmasınlar ki,cehenneme girmek için çok para lazım.Belki bir veya birden fazla "Mega Proje" maliyeti kadar.Selam ve dua ile.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)