YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

İŞPORTACILARIN TEZGAHLARINI PARAMPARCA EDEN ZABITA AMİRİ

2015-11-09 00:00:00
2616 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Sevgili Dostlar.1 Kasım seçimleri bir milattır.7 Haziran sonrası yaşanan “Kırmızı Çizgili” sıkıntıları ve oluşturulmak istenen dış odaklı destek ihanet planlarını;bu aziz millet ;takındığı feraset ,vakar ve demokratik bilinç ile, idarecilerimizin önünü açmış bulunuyor.

Dolayısı ile, bu zaferin öznesi Aziz Milletimizdir.7 Hazirandan sonra ortaya çıkan satranç oyununun ustası ise, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğandır.Bu satranç oyununda, en az 15-16 hamle sonrasını bilmeyenler başarılı olamaz.

Satranç oyununda,bize ait piyonları kullanmak isteyenler hezimete uğradı.Beşinci parti senaryoları ile Ak Partiyi parçalamak isterlerken,tam da o sırada Büyük Ustanın gür sesi ortaya çıktı: ”ŞAH-MAT”!!!!.. Bu sesi duyan Bülent Arınç ve Abdullah Gül,Sayın Erdoğan’ın ustalık farkını bir kez daha anlamış oldular.

 Halkı arkasında sürüklemesini bilen alçakgönüllü,yumuşak yürekli,yapıcı,uzlaşmacı ve Bilge Lider Sayın Ahmet Davutoğlu.Ak Parti kadrolarını devreye sokarak,halkın gönlüne girmenin tüm inceliklerini ve 7 haziran derslerini başarı ile bitirmenin haklı gururunu yaşıyordu.Adam Üniversite hocası,Profesör,3-4 dil bilen ve Ortadoğu politikasını avuçlarının içinde taşıyan bir derya.
İşportacıların tezgahlarına böylece üç koldan saldıran ve bu tezgahları bir daha kolay-kolay tamiri ve bakımı yapılamayacak hale getiren çok güçlü bir organizasyonun zaferini ve heyecanını yaşıyoruz.

Bu günlerde duyuyoruz ki,kırık-dökük tezgahlarını bırakıp, başka ecnebi illere göç etmek isteyenler var.Bazıları ise köyüne gidip tavuk besleyecekmiş.Bazıları da yarım yamalak akademisyenliğinden istifa edecekmiş.Daha neler neler…..
Görüyorsunuz sevgili dostlar.Yaban arılarının yuvasına çomak sokuldu.Beleş ve hazıra konma devri bitince, nasıl da beyinlerinin fotoğrafını çekip Sözcü Gazetesine gönderiyorlar.Belki bu arada bu gazetenin tirajı artar ve uçak biletlerine katkısı olur.
Her ne ise.Biz işimize bakalım.Bu güzel ülkemizi, bu tezgahı bozulan adamların eline düşürmemek için ,7 haziran tokadını unutmayacağız.İstikrar ve kalkınmanın teminatı olan Recep Tayyip Erdoğan’ı mutlaka BAŞKAN yapacağız.Yeni bir anayasa ve Başkanlık sistemiyle,”Yeni Osmanlı ve Hilafet” ülküsü için ,gerçek ve samimi “Ülkücü” kardeşlerime selam ve sevgilerimi yolluyorum.Gün birlik ve beraberlik günüdür.Gün, parçalanan tezgahların çivilerini yamultma günüdür.Türkiye’yi çelmelemek isteyen kirli şer ittifakının darmadağın olduğu bu zaferi ,birlikte yaşamanın günüdür.
Sağ ol benim Aziz ve Necip Milletim. Sağ ol sayın Başbakanım.Sağ ol Büyük Usta,Reisim,Uzun  Adam, Kasımpaşalım. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin.

Selam ve dua ile.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Tanker kaza yaptı, evler tahliye edildi
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)