Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

BU OYUNA GELMEYİN

2022-08-04 16:52:08
4728 OKUNMA

Mine YILDIRIM

Bir önceki yazıma gelen yorumlar üzerine bazı yorumlara genel kısa kısa açıklama yapmak istiyorum. Yazıyı hatırlamak veya okumak isteyenler için ; (https://www.akyazihaber.com/akyazi-haber-hakaret-etmenin-yeni-yontemi/yazar/1061 )
 
Öncelikle vakit ayırıp yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Tabi farklı görüşler, düşünceler olacaktır olmazsa sıkıntı var demektir. Hatta bence ülkedeki en büyük sıkıntılardan biri de bu. Derin bir konu farklı yazımda kaleme alacağım.
 
Başkan yardımcısının işinde çok iyi olduğu yönünde yorumlar aldım. Yazımı dikkatli okudunuz mu gerçekten ? Soruyorum çünkü yazımın hiçbir cümlesin de yaptığı işlerle ilgili bir konu geçmiyor.
 
Yazımın manşet görselinde fotoğrafını kullanabilecekken, kullanmadığım hatta yapılan paylaşımın görüntüsü tüm medyada viral olmasına rağmen isim kısmını blurladığım, yazımda hiçbir şekilde ismini ve soyismini kullanmadığım birine karşı nasıl kişisel problemim olur? Problemim olsa bu saydığım tüm maddeleri yerine getire getire yayınlamış olurdum. 3. paragrafın başında da tanımadığımı, şahsımla ilgili değil mesleğime yapılan bir saldırı olduğunu belirttim.
 
Özür diledi neden bu kadar uzatıyorsunuz… Hııımmm şeyden bahsediyorsunuz. Şu yanlış anlaşıldım, gelen uyarılar ile kaldırdım diye yapılan yorumdan. Biraz okuduğumuzu anlamak lazım ya, sanırım problemin kökü burada ! Okuduğumuzu anlayalım.. 
 
Israrla bu oyuna gelmeyin cümleleri kullanıldı. Ne oyunu bu ? Birisi Aslan Bey’in sosyal medya hesabına girip paylaşımı o mu yapmış ? Az daha kendilerini hırpalasalar bu cümle yazılacak gibiydi. İlginç...
 
Bir yorum da basın elemanı olduğunu iddia edenler diye bir cümle geçiyor. Benim yazımın altına yazılmış ama başkasından bahsediliyor sanırım, tam anlam veremedim. Benden bahsediliyor ise, Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünde yüksek lisans yapıyorum. Uzmanlık yolunda ilerleyen birine bu söylem, sizce de çok ironi değil mi ?
 
AİLE ŞİRKETİ
İlgili kişiye bizzat açıklamasını istedim. Açıklama yapamadı. Direkt o kişi üzerinden yazmıyorum aslında bu genel bir problem sadece biri yazılı bir şekilde dile getirmiş oldu. Teşekkür ederim onun sayesinde, araştırma yapmaktan aciz insanlar ne kadar ön yargılı olduklarını anlamış olurlar umarım. İmtiyaz sahibi Ali Yıldırım ile hiçbir kan bağım yok. Tamamen soyisim benzerliği !.. İstatiksel olarak Türkiye de en çok kullanılan 7. soyisim Yıldırım. Akyazı da Yıldırım soyismine sahip 3 farklı soy var. Altındere, Ballıkaya ve Boztepe. Ben Ballıkayada ki soydan geliyorum. Üzgünüm aile şirketi olarak adlandırılan kısma ben dahil değilim, küçük bir araştırma ile edinebilecek bilgi yerine ön yargılı olmak daha basit haklısınız. Olsun ben yine de Yıldırım olmayı seviyorum, ön yargılarınız size kalsın. 
 
Genel olarak toparlayacak olursam. İlgili yazımın 5. paragrafında yazdığım gibi; “Benim için esas olan şahıs, unvan, din, dil, ırk, siyaset ayrımı yapmaksızın mesleğimi kötü düşüncelere yem etmemek. Kim olursa olsun, aynı tepkiyi göstereceğimden şüpheniz olmasın.”
 
Günün Sözü;
Ön yargıları parçalamak, atomu parçalamaktan daha zordur. (Albert Einstein)
 
Mine YILDIRIM
mineyildirim@akyazihaber.com

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden