Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

BİZİ DOMUZ SÜRÜLERİNDEN AYIRIN

2018-12-25 16:23:57
840 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Çok güzel hayalleriniz var.Mutlu,umutlu ve sıcak bir yuva kurdunuz.Dünya güzeli ; tatlı mı tatlı,canınız kadar sevdiğiniz evlatlarınız var.
 
Bir akşamüstü evinize geldiniz.Baktınız ki,eşiniz ve çocuklarınız yok.Eşinizin telefonu kapalı.Her tarafı kontrol ettiniz.Konu komşuya gittiniz.Akrabalara telefon açtınız.Ne çare,hiçbir yerden umut yok.
 
Eşiniz ve çocuklarınız günlerdir kayıp.Ve bir gün mesele anlaşılır.Eşiniz,çocuklarınızla beraber başka bir adama kaçtı.Sızın nikahınızı bay-pas ederek,kaçtığı adamla “dini nikah” yaptırıyor.Ve karı-koca gibi yaşamaya başlıyor.
 
Evet arkadaşlar.Allah korusun. Empati yapalım lütfen.Sizi haklı gören ve karşı tarafı cezalandıracak ,Allah’tan başka kimseniz yok.Polis,jandarma,hakim,savcı,kanun….Hepsi boş.Demek isteniyor ki: ”Kadın hürdür.Tercihini başka bir adamdan yana kullanmıştır.Yapacak bir şey yok.Anlaşmalı boşanma davası açın ve bu işi bitirin.”
 
Ey Devlet yetkilileri.Dikkat edin.Ben burada kemençe havası çalmıyorum.Aile,bir toplumun,ülkenin temel yapı taşıdır.Türk aile düzeni türbülansa girdi.Kan beyinlere fırladı bile.Türk-İslam töresine,imanına,kitabına,kanına ve tüm hücrelerine dokunan bu bombayı kontrol altına alın.Buna bir çare bulun.Bizi domuz sürülerinden ayırın.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden