Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

BİZ UYARDIK, ATAŞ’DA UYARDI!

2017-02-10 15:59:56
3515 OKUNMA

Mehmet TAŞTAN

Geçtiğimiz hafta referandum da tahminler üzerine yazdığımız köşe yazımızda satır aralarında şu uyarıları da yapmıştık!
‘’Teşkilatlarda bir rehavetlik, 7 Haziran seçimleri öncesinde olduğu gibi, şimdi de referandumu çantada keklikmiş gibi, görme havası var!
Ak Partide teşkilatlar uyanıp silkinmeli…
Evet, oylarını toplamadan önce bu referandumun niçin yapıldığı vatandaşa iyi anlatılmalı.
Referandum ile vatandaşın ülkemizin kazanımları seçmene iyi belletilmeli.’’
Ak Parti Sakarya Teşkilatı 67.Danışma Meclisi toplantısını yaptı.
 
Salonda Başbakanımızın telekonferans sistemi ile bağlanıp konuşmasını bitirinceye kadar coşku iç ve yeterli kalabalık mevcuttu.
Konuşmadan sonra ise salon boşalmaya başladı.
Bölge koordinatörü İstanbul Milletvekili Harun Karaca salonu yeni bir coşkulu ortama hazırlamak için uğraştıysa da yeterli olmadı, gidenler gitmişti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, kürsüye gelince de sitemde bulundu. Konuşmasında haklı uyarılarda bulundu.
"Genel başkan yardımcısının geldiği bir programda boş bir salonu görmek beni üzmüştür, bunu burada belirtmek istiyorum. Biz teşkilatsak nöbetimizi sonuna kadar tutmaya mecburuz. Hiçbir zaman için teşkilat mensubu buradaki başkan ayrılmadan, bu salonu terk edemez. Terk etmeye hakkı yoktur. Bu nasıl bir teşkilatçılıktır? Ben Ankara'dan buraya danışmaya geliyorsam, ben buradan ayrılmadan salondan ayrılanları da kınıyorum. Hangi işiniz vardı buradaki toplantıdan daha önemli? Böyle bir şey olamaz. Bizim cumhurbaşkanımız günde 18 saat çalışırken, hayatını bu ülke için, bu millet için feda ederken, biz böyle bir teşkilatçılık anlayışına sahip olmamalıyız.
Nöbetlerimizi teşkilat mensupları olarak sonuna kadar tutacağız. AK Parti teşkilatında çalışanlar liderlerinin arkasında ölüme kadar giderler. 15 Temmuz’da sergilenen duruştan ve seçim başarılarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız günde 18 saat çalışıp, bu ülke için savaşıyor. Bizlerde asla burçları terk etmeyeceğiz. İnanıyorum ki referandum da bugüne kadar gösterdiğiniz seçim başarısını yine tekrarlayacaksınız. Yapılacak olan bu referandum son yüz yılın en büyük projesidir. Türkiye’nin istikbali, istikrarı ve istiklaliyle ilgili bu referandumu halkımıza en düzgün şekilde anlatmalıyız. Anlatamazsak gelecekte evlatlarımıza hesap veremeyiz. Nasıl AK Parti ve MHP’li milletvekilleri mecliste savaş verdiyse; teşkilatlarımız da meydanlarda sıkılmadık el bırakmayacaklardır” diye konuştu.
Biz yazdık uyardık, Sayın Ataş geldi,gördü,konuştu ve uyardı!
Ak Parti sadece bir parti değildir.
15 Temmuz sonrası milletimize karşı sorumluluğu kat be kat artmıştır.
Yaptıkları, yaşadıkları her şey ile müstesna insanlar ,teşkilat mensupları olmak zorundadırlar.
Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç danışma meclisi sonrası yaptığı teşekkür açıklamasının sonunda "Teşkilat başkanımızın bizlere kongre salonunda yaptığı uyarıları dikkate alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.
İnşallah yol yakınken toparlanma olur.
Gönlümüz hiçbir zaman istemez ama alınacak ters bir sonuç mazlum milletlerin ve bu milletin ümitlerini yok etmek olur ki;
Allah muhafaza bu vebali hiçbirimiz taşıyamayız!

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden