ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

BİRLİK -BERABERLİKTEN EN ÇOK RAHATSIZ OLANLAR

2016-12-23 14:34:00
1643 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Beşiktaş-Vodafone Stadında oynanan maçı izlemiyeniniz yok sanırım.Bu maça “Tarihi bir Maç,Teröre Karşı Dayanışma Maçı veya Şehitlere karşı yardımlaşma maçı”….Ne derseniz deyin.Mükemmelin de ötesinde çok muhteşem bir tablo gördüm.
 
İstiklal Marşı,Kur’an-ı Kerim Tilaveti,Dua ve stadı inleten “Amin” sesleri.Hava soğuk,dondurucu bir ortam.Ama o kadar da sıcak bir manzara.Açılan pankartlar da çok anlamlı.
Türk Toplumunu daha da kaynaştıran,daha güçlü hale getiren bu tablo göz doldurdu.Genlerimizde var olan o asil duruş ve mayamızın,asaletimizin en barız şekilde inkişaf etmesi olayına şahit oldum.44 bin insan ve hepsi tek yumruk,tek yürek.
 
Manevi boyut böyle.Bir de maddi boyutu var bu işin.En az 50 milyon bir hasılat.Eski parayla 50 trilyon.Bu rakamın daha da artacağı söyleniyor.
 
İç savaş,ayrışma ve kaos bekleyen hainler,şerefsizler,satılmış fino köpekleri.Asker,sivil ve Devlet erkanının bir arada olduğu,kenetlendiği ve tek yumruk halinde vermek istediği mesajı hala anlayamayacak mısınız?
Bizler bir aradayız,birlikteyiz.Bu beraberliğimizden ve birlikteliğimizden çok rahatsız olduğunuzu biliyoruz.Beklediğiniz,umduğunuz ve yapmak istediklerinizi her zaman boşa çıkarıyor; plan-projelerinizi çöpe atıyoruz.Sizin de boş durmayacağınızı biliyoruz.Dünya var oldukça bu böyle devam edecektir.Buna Allah Teala “Hak-Batıl Mücadelesi” diyor.Önemli olan bizim istikametimiz.Allah bu milletin istikametini,ferasetini ve kararlılığını daim etsin.Sizleri de perişan etsin.Amin.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Batan gemide kaybolan Sakaryalı gencin babasından suç duyurusu
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks