Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

Bir Transfer Masalı

2019-02-01 12:30:54
2736 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Masal diyorum çünkü Sakaryaspor'lular olarak bu durum oldukça canımızı sıkıyor. Son yıllarda yaşadıklarımız gerçekten masal gibi. Bir yandan da hayret ediyorum. Selahattin Aydın döneminden bu yana bakarsak ilk defa devre arası transfer yapmamış oluyoruz. Zannediyorum kulüpte işler gerçekten vahim.
 
Şampiyonluk parolası ile çıktığımız bu sezonda yönetimin sınıfta kaldığını söyleyebiliriz. İlk günden beri öne çıkarılan projeler bana hiç samimi gelmedi. Bu yüzden ki kulüp üyeliği, kombine satışları gibi hizmetler beklenilen seviyelere ulaşmadı. Taraftara herhangi bir müşteri gözüyle bakılıyormuş gibi hissettim. Kulüp üyeliği, kombine satışı Sakaryaspor'un ilk olarak yaptığı bir şey değil. Bu hizmetleri sunan başka kulüpler de var. Sunulan hizmetleri kıyaslarsak bizim kulübümüzün üye olan, kombine alan taraftarına hiç bir ayrıcalığı yok. Hâlbuki bir ayrıcalık olmalı. Taraftar kendini özel hissetmeli. Ne bileyim en basit bir sakaryaspor üye kartı olmalı. Bu kart şehirdeki bazı hizmetlerde kolaylık sağlamalı. Yani, en azından Dükkan 54 de bir indirim olabilir. Üyelere özel bir antrenman izleme günü belirlenebilir. Ama bizim bir kulüp yönetmek, yeni projeler üretmek, yeni hizmetler sunmak gibi bir gayemiz olmadı.  Sadece dile getirdiğimiz taraftarı maça çağırmak oldu. Sadece çağırmak. 
 
Taraftar zaten maça gelir. Her şartta gelir. Her koşulda gelir. Sizin yapmanız gereken sadece taraftara samimi olmaktı. Sene başında ifade ettiğiniz gibi şeffaf olmaktı. Ama gerçekten "şeffaf". Ama oda olmadı. Ne zaman Zeki Toçoğlu aday gösterilmedi destek o zaman bitti. Devre arası geldi sponsor, sponsor diye inler olduk. Çünkü mali tablo belli. Takıma takviye gerekli. O vakit Kenan Sofuoğlu'na sarıldık.  Çünkü bir ümit o vardı. Oda bence elinden geleni yaptı. Gerçekten ifade ettiği gibi yönetimden daha çok çalıştı. Çünkü günü kurtarmak değil geleceğe yatırım yapacak bir proje gerekiyordu. Bir aksilik olmazsa onu da sağladı. Bizim en büyük yanlışımız günü kurtarma anlayışımız.  Geleceği inşa etmeye çalışsak belki de şu yıl süper lig mücadelesi veriyorduk. Emek verenlere sahip çıkmadık. Alt yapıya yatırım yapmadık. Yetiştirdiklerimizi bile bedavaya sattık. Kulübede iyi-kötü duran 80 de hamle olarak oyuna sürdüğün Umut Sözen'i bile sildik attık. Elde bir şey kalmayınca yine düşünmeden gönderdiğin Tevfik Köse ile yeniden anlaştık. 2 yıldır yönetimde olan yöneticiler olarak bence sınıfta kaldınız. Hatalardan ders çıkarılır ama siz hata yapmaya devam ediyorsunuz. Transfer için acil 2 milyon lazım, transfer yapmak için bir 2 milyon daha maç başları için bir 2 milyon daha... 
 
Bize de şampiyonluk lazım. Ama şu şartlarda oda zor gözüküyor. Çünkü rakiplerimiz çok güzel transferler yaptı. Herkes futbolunu geliştirmek için hamlelerde bulunurken biz yerimizde saydık. Sezon sonu yüzümüz güler mi bilinmez. Ama taraftar sevdasını sonuna kadar destekleyecek. Ümitlerimiz hep şampiyonluktan yana !
 
Saygılarımla 
 
Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Fırsatçılara 848 milyon lira ceza kesildi
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran