Aydın Metal
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

Ben Milli Takımı Tutuyorum

2016-04-29 09:50:42
2186 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Sevgili Dostlar.Futboldan anlamam.Ama kaliteli maçları seyretmeye bayılırım.Yabancı takımlar da olsa fark etmez.

 

Futboldan anlamam dediysek de,tamamen yabancısıyız demedik.Mesela,seyircilerin gol atamadığını biliyorum.Bir insan ne kadar usta,yetenekli ve ünlü olursa olsun,tribünlerde oturduğu müddetçe gol atamaz.

 

Ben 63 yaşını öğüttüm.3 Mayısta 64’e selam çakacağım inşallah.Kendimi bildim bileli;kendilerini usta,yetenekli,istikbal vaat eden,insanlara umut ve heyecan dağıtan nice futbolcular gördüm.Mesela bunların birkaç tanesini hatırlıyorum.Bülent Ecevit,Süleyman Demirel,Erdal İnönü,Deniz Baykal…vb. Bu ünlü futbolcular sürekli seyirciler bölümünde bulundular.

 

Adnan Menderes,Necmettin Erbakan ve Turgut Özal gibi yetenekli futbolculara da, faul yaptırarak sakatladılar ve oyun dışı bırakıldılar.

 

Dolayısı ile ünlü futbolcularımız sürekli tribünlerde bulundu.Sahaya inmeye direnenler de sakat bırakıldı.Hiçbir zaman rakip takımlara gol atamadık.Yıllardır üçüncü ligde kaldık.Bu nedenle de bize pek dokunan olmadı.Sevildik,başımız okşandı,iyi çocuk muamelesi gördük.Adeta bir “Dolgu Malzemesi” olarak ömür tükettik.

 

Ne zaman ki sahaya indik,işte o zaman kıyamet koptu.Dünyaca ünlü, yetenekli ve uzun soluklu bir takım çıktı ortaya.Sürekli gol atan,oyun kuran,oyunları bozan,disiplinli bir takım ve bu takımın başında mükemmel bir teknik adam.Hadi bakalım birinci lige.İlk beşi zorlayan,onlara meydan okuyan,”Dünya sizden büyüktür” diyen bir organizasyon.Kendi sahasını,kendi topunu,kendi formasını,kendi soyunma odasını,kramponlarını ve bilumum alet-edevatını üreten ve  rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen süper bir takım.

 

Bu takımın adını merak mi ediyorsunuz?Hemen söyleyeyim.Bu takımın adı:Türk Milli Hilafet Ve Ümmet Ocağı Takımıdır.26 milyon seyircisi ile dünyaya korku salan bir takım.Maça başlarken dua eden,bitirince de şükür namazı kılan bir takım.Hakemlerin yanlış kararlarına,anında “ONE MİNUTE” diyerek kükreyen bir takım.Ben bu takımla gurur duyuyorum.Evet,benim de bir takımım var elhamdülillah.Sırtında al bayrak,dudaklarında duası olan bir takım.Selam ve dua ile.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2016-06-02 21:37:08

başka tutmamız gereken takım varmış gibi , \'\'milli takımı tutuyorumda\'\' ne demek , tabi ki milli takımımızı tutacağız ....

1
-1
9 yıl önce2016-05-02 13:09:32

Hem milli hem de ümmetçi ve hilafetçi nasıl olunur? İşte Siyasal Bilgiler Mülkiye öğrencileri akademisyenleri bunu tartışmalı. One Minute diyen Davos kahramanımız nedense Gazze\'ye gideceğim sözünü yerine getirememiştir. İlginç değil mi? One Minute diye kükreyen Asrın Liderimiz diplomatik ilişkileri en alt seviyeye çekerken İsrail ile olan ekonomik ilişkiler zirve yapmıştır ! Menderes- Özal ve Erbakan Hoca ( Kayıp Trilyonun hesabını veremeyen) piyasa ekonomisinin Türkiye\'deki temsilcileri ! İsmail kardeşimin örnek gösterdikleri Türkiye\'yi, ABD\'nin Ortadoğu bekçiliği vazifesini üstlenen kıymetli şahsiyetlerdir! İslam dünyası aklın ve bilimin öncülüğünü bırakıp uydurulan dine sarıldıkça Yüce Allah\'ta bataklıktan çıkarmıyor İslam dünyasını.

4
-1

Diğer Yazıları

Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks