Aydın Metal
ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

Bayramsa Bayramınız Mübarek Olsun

2015-07-25 00:00:00
2445 OKUNMA

Hüseyin HARPUTOĞLU

Bir ay Cenab-ı Hakkın emrine intiba en yememizden, içmemizden, meşru olan birçok hakkımızdan uzak durduk. Orucumuzu tuttuk, namazlarımızı ve teravih namazlarımızı da kıldık. Yüce Rabbimiz kabul buyursun. Bayramdan sonra da aynı yaşantıyı devam ettirirsek inşah, her günümüz bayram olacak. Kadir gecesini de yaşadık, seksen üç yıllık ibadetle geçirilmiş bir ömrü elde ettiğimiz için, Aff-ı İlahiye’ ye mazhar olduğumuz için bunun bayramını yapıyoruz. Rabbim, bu meziyetleri bize ihsan eylesin. (Amin)

Bu bayram sadece yemek yeme bayramı değildir. Camiler terkedilirse, namazlar terkedilirse İslam’a uygun olmayan eski hayata dönülürse bayram olur mu? Seksen üç yıl ibadetle geçirilmiş bir ömür elde edilmiş olur mu? Ya nasip bir daha bugünleri yaşamaya! Hasıl-ı kelam ibadetlerin terk edildiği bir gün bayram olur mu? Bayramda yatak kıyafeti ile sokaklara çıkılırsa Yüce Allah’ın “Örtünün!” emrine uyulmazsa bu bayramlar bayram olur mu? Yüce Rabbimiz bizleri yüce kitabı Kur’an-ı Kerimi okuyarak, bağrımıza basarak, O’nun yüce emirlerine teslim olarak Peygamberimiz (s.a.s.)”in  nurlu yolundan yürüyerek, İslam alimlerinin, gerçek alimlerin nasihatlerini dinleyerek ve böylece her günümüzü bayram eylesin. (Amin)
Muhterem Kardeşlerim

Ramazan-ı Şerif vesilesi ile veya sair zamanlarda MÜDERRİS HACI RIZVAN EFENDİ KUR’AN VE KIRAAT EĞİTİM MERKEZİ ve DARÜL KURRA CAMİİ’ ne veya herhangi bir Kur’an kursuna veya camilerimize yardım ederek bu davaya sahip çıktığınız için teşekkür eder, Cenab-ı Haktan iki cihan saadeti dilerim. Bütün Ümmete, hele bu hayırsever kardeşlerimize Kur’an Kursumuzda yapılan Hatm-i Şeriflerin sevabını hediye ettiğimizi de hatırlatmak isterim. Cenab-ı Hak geçmişlerimize Rahmet eylesin, sizlere hayırlı uzun ömürle helalinden bol kazanç ihsan eylesin. Alim, Abid, Kurra Hafızlar yetiştirmenizi nasip eylesin… (Amin)
Selam ve dua ile.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks