YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

BATILILARIN KOALİSYON UMUTLARI

2015-10-26 00:00:00
1848 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

BATILILARIN KOALİSYON UMUTLARI

Batılılar, 200 yıldan beri Türkiye’den “İstediği çerçeveden dışarı çıkmama politikası “ ile hayat sürmesi istendi.Ve de öyle oldu.Batılılara sosyal,ekonomik, kültürel ve teknoloji alanında, asla tehdit oluşturmayacaksın. Pasif, muhtaç ve sünepe bir yaklaşımla hayat süreceksin. Yani bağımlı olacaksın.
 Sen kimsin ki;her türlü silah, malzeme, edevat ve bilumum teknolojik zenginliklerin ülkesi olacaksın. Tek başına, bana sormadan PKK’nın belini kıracaksın. Eskiden ne güzeldi hayat. Karşımızda el-pençe duran siyasetçileriniz vardı. İMF vardı.Ülkenizde büro açan CİA ve MOSSAD ajanlarımız vardı.
Ya şimdi? Erdoğan ve Davutoğlu’nun duruşu, söylemleri ve icraatları ;Batılılar için bir engel, gelecek kaygısı ve en önemlisi bir tehdit unsuru olarak değerlendirilmektedir.
 Bu isimlerin dillendirdiği o bildiğimiz mega projeler, Batılıların uykularını kaçırıyor.2023-2054-2071 hedeflerini analiz ediyor ve bir anlamda başlarını iki ellerinin arasına alarak, kara kara düşünmektedirler.
 Toplumun hayerini canlandıran, insanların hafızasını harekete geçiren ve bunun için de her türlü tehditlere boyun eğmeyen bir Ak Parti var karşılarında. O zaman ne yapmak gerekir?
 Her türlü entrikalara rağmen ,Ak parti yine birinci ligde. Bu partiyi ortadan kaldırmak için mutlaka bir Ak Parti-CHP Koalisyonu şart.Sonrası kolay.Ana muhalefeti baştan beri özleyen ve bunu ilk günden beri dillendiren MHP ve HDP dışarıdan,CHP de içeriden ,bu partiyi çökertmenin senaryoları hazırlandı bile.
 Öyle ise ne yapmalıyız değerli arkadaşlar. Mutlaka Ak Parti’yi tek başına iktidara getirmek zorundayız. Siyaseti içi boş ve sloganlara terk edilmiş ,öfke yüklü ”Blok” siyasetçilere terk etmememiz gerekir.1 kasıma doğru “İhaneti Muhalefet” sananlara karşı uyanık olalım. Yüz yılın en önemli seçimini yaşayacağız. Aman dikkat!

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Restoranı kurşunladılar
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)