Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Artık yazma zamanı…

2011-09-27 00:00:00
2712 OKUNMA

Halil AKAN

Artık yazma zamanı…
 

Yazılarımız takip ederek işlem yapanlar güzel kazançlara imza attılar özelliklede altında. Peki, bu seviyelerden nasıl bir yol izlemeliyiz ki zarar etmeyelim. 
 
Dövizde izlenmesi gerek yol baştan beri savunduğum görüş aynen geçerli. Yüksek seviyelerde ve buralarda kalıcı olacağını düşünmüyorum. Dolar için 2000 tl euro için 2500 tl seviyeleri konuşulurken ben bu seviyelerden hatta buraları bile beklemeden bozdurmanın doğru olacağını düşünüyorum. er geç bence dolar. 165-1.75 aralığına euro ise 2.35-2.45 aralığına geri dönecektir diye düşünüyorum. parite de ise ben dolardan yanayım Euro güç kaybediyor kısa yukarı çıkışlar gösterse de artık 1.40’ların üzerini görmek oldukça zor. Satış için bu seviyelere yakın yerler güzel satış fırsatı verir. Eğer parite 1.4050 leri geçer orada bir gün kalırsa o zaman ancak yükselişten söz edebiliriz. Şuan fırsat dövizde bozdurup bekleme yönünde altın içinde , petrol içinde bugün doların 2000 tl olacağı şeklinde konuşmuşlardı ama aksi oldu aynısı dolar kurunda da olacaktır.
 
 
Altına gelince dövizi olanlar kademeli olarak alış yapabilir ama az riskle alım için 52000 lerin üzeri çok riskli olur bekleyelim görelim yükseliş kesinleşirse bizde bineriz hızla giden trene anam yanlış istikamete binememek için bekleyip görmek lazım. Tl bazında 90-96 aralığı ilk alım için denene bilir ama daha da düşmesi olası. Ons eğer .1540 ları aşağı kırar bir gün kalırsa 1450-1350 hatta 1250 dolar lar görüle bilir ona göre toplu alım yapmayın ayırdığınız bedeli kademeli alışlar yaparak değerlendirin.
 
 
Hayırlı bol kazançlar diliyorum Allah’a emanet olun, bu arada vatanını korumak adına hainlerce şehit edilen vatan kahramanlarına Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum ama bunlar şehit törenlerinde söylenen “şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları ile teselli olacak şeyler değil yeter artık. Teknolojik tedbirler alınsın bir vatan evladı daha şerefsizlerce şehit edilmesin. Analar ağlamasın.
 
 
 
 U Y A R I          
  BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI `YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG` CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Fırsatçılara 848 milyon lira ceza kesildi
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran