Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

ALTIN DAHA NEREYE!!! "yeni"

2010-05-04 00:00:00
2618 OKUNMA

Halil AKAN

Evet değerli okuyucularım altın herkesi şaşırtacak bir hızda ve ısrarda yukarı doğru çizdiği yola devam ediyor. Atalarımızın meşhur sözü aklıma geliyor :” her çıkışın bir inişi vardır” evet bu kaçınılmaz bir sondur. Önemli olan zamanlamayı iyi yapabilmektir.

Kurlarda dediğim gibi mayıs ayı itibari ile bir miktarda olsa yükseliş bekliyorum taki Haziran 15’e kadar. Parite de dolar lehine dönüşüm olacağı görüşümü hala korumaktayım bu yüzden kurlarda artış dolar yönünde daha ağır basıyor. Parite deki düşüş doları çok artırmayıp euro da sert düşüşlere sebep olabilir. Şunu da açıkça belirtmek isterim ki döviz asla iyi bir yatırım aracı değildir. Döviz kriz ortamlarında istikrarsız ve koalisyon hükümetlerinde yatırım aracı olabilir. Şuan ki hükümet döneminde hükümet istemedikçe döviz asla çok anormal şekilde yükselemez. Genelde 1.51 ve üzeri sırası ile, 1.52-1.54-1.56-1.58 ve 1.60 seviyelerinden dolar satılabilir. Eğer dolar yükselmez ise euroyu 1.850 lerde görmek hiçte sürpriz olmaz.

Altına gelince ben altını bu seviyelerden neye karşılık satarsanız satın derim. Bu fırsat her zaman kapıya gelmez. Tl ile max. 59-60 olabilir ki çok zor siz zirveyi beklerken fırsat treni kaçmış olur. Dolar karşılığı da oldukça cazip. Alım konusunda aceleci davranmayın bırakalım çıksın kar seviyesini bulunca şaşılacak boyutta düşüşler göreceksiniz. Amacımız sizleri zarar etmekten alı koymak, piyasalar hakkında anlaşılır dilde bilgiler aktarmak. Ani değişimlerde de sizleri bilgilendirmek. Altın 56-57 ve üzeri satış için mükemmel seviyeler.

Soru, görüş ve önerileriniz için: akan_751@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz.

U Y A R I                  

  BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI `YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG`

CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran