10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

AKYAZI’YA YAKIŞMADI

2022-05-12 16:43:55
19793 OKUNMA

Mine YILDIRIM

Öncelikle gerek eğitim, gerekse iş nedeniyle ülkemin bir çok bölgesinde yaşama fırsatım oldu. Ege, Marmara, Karadeniz, Doğu Anadolu… Akyazı öyle bir yer ki taşa tohum atsan taş filizlenir. Doğasıyla, yazı, kışı, baharı hepsi ayrı ayrı cennet. Hal böyleyken bir çok konuda eksiğiz. Adım adım olsa da bir şeyler hayat bulmaya başlarken bazı şeylerde eksiliyoruz. Değerlerimizi yitiriyoruz..
 
Bazı konular da eksik olabiliriz, yavaş yavaş ilerliyor olabiliriz ama gençler konusunda olamayız efendim olamayız. Akyazımızın 20 yıl sonra geleceği, bugünün gençleri iken duyarsız kalamayız. Neden dün Akyazı Akınspor U-18 Futbol takımımızı, Türkiye şampiyonası için Hendek Belediyesi Zonduldak’a götürüyor ? Bu kadar mı duyarsızlaştık.. Pırıl pırıl Akyazı’yı temsil eden gençler için neden kimse kılını bile kıpırdatmadı. Çarşı merkezinden, Hendek Belediyesi’nin tahsis ettiği araç alırken hiç mi utanmadık ? 
 
Gençler bizler için çok kıymetli, onlar ile beraber yol yürümeliyiz. Arkamızda gençler varken değil, yanımızda yol arkadaşı olduğumuzda daha güçlü olacağız. Hendek Belediyesi’ne yol arkadaşlığı için teşekkür ediyorum. Koşullar ne olursa olsun, tekrar böyle bir durum yaşanmaması dileğiyle..
 
Hepiniz birer pırlanta.. Skor ne olursa olsun, “Abdulsamed Meydan, Ebubekir Yeşilbaş, Muhammed Emin Bektaş, Gökdeniz Yılmaz, Halim Can Yazıcı, Ahmet Köse, Remzi Osmanoğlu, Gökhan Dertli, Efe Top, Recep Hikmet, Reşat Yılmaz, Ensar Berk Çilingir, Oğuz Kağan Canbakan, Ahmet Enes Uyar, Abdullah Zübeyir Koçak, Selim Yüce”  ayrı ayrı hepinizle gurur duyuyoruz. Gelecek sizlerle şekillenecek.
Başarılar diliyorum.
 
Günün Sözü;
Gençlerin yetişmesine önem veriniz çünkü bu yolda en küçük ihmal ülkenin yapısını ve geleceğini yok eder. (Aristoteles)
 
Mine YILDIRIM
mineyildirim@akyazihaber.com

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kent merkezinde dehşet: İki kişiyi silahla vurdu
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden