Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

ABD NİN İÇİMİZDEKİ DOLARLI SİLAHŞÖRLERİ

2018-08-27 10:41:57
1346 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

 ABD'NİN,İÇİMİZDEKİ DOLARLI SİLAHŞÖRLERİ       

Şu anda Dünya’nın en nefret edilen adamı Trum’un, uygulamaya çalıştığı ekonomik saldırı karşısında,bize düşen önemli görevler vardır.

Ekonomik saldırıların en önemli amacı,kaos yaratmaktır.Bunun bir sonraki aşaması ise,halkı sokağa dökmek ve son aşaması ise,ülkemizi bölmeye yöneliktir.

Bu planlarını şimdiye kadar,sizin de bildiğiniz gibi bir çok aşamada ve değişik metotlarla denediler ama başarılı olamadılar.Şimdi de,dolar silahı ile son planlarını devreye koydular.

Bu savaşta,hepimiz üzerimize düşen milli duruşu sergilemek zorundayız arkadaşlar.Şeytani bencilliklerden,yersiz kaygılardan veya ilgisiz tavırlardan sıyrılıp tek vücut olmamız şarttır.Bu tavsiyelerimi ilk önce Ak Partili milletvekilleri uygulamak durumundadırlar.

Mesela,dolar ve altınlarını bozdurup milletle birlikte olduklarını ve millete örnek olabilirler.

En son yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde,seçim meydanlarında konuşan CHP’li Muharrem İnce:”Eğer Erdoğan seçilirse,dolar 7-8 lirayı geçecek ve ülke ekonomisi çökecektir” derken,bu bilgileri kulağına kimler üfledi dersiniz?

Görüyorsunuz arkadaşlar...“Dolar Çıkar,Erdoğan Gider” hayalleriyle yanıp tutuşan iç ve dış düşmanlarımız el ele vermişler bile.... Boşuna heveslenmesinler.Bu millet Allah’tan başkasının önünde eğilmez.Biline.

 
 
 
 
 
 

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks