İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

1980 ÖNCESİ ÖZLEMİNİ DUYANLAR

2016-06-13 15:39:28
1690 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Toplumsal entegrasyonu bozmaya çalışan ve dolayısı ile ülkemizi 1980 öncesi badireli bir ortama sürükleme özlemini taşıyan bir CHP ile karşı karşıyayız.
 

 

Uç noktaların heyecanını ve potansiyelini "Kahrolsun ve Yaşasın" sloganlarına bir de küfür ve hakareti iliştiren ve bunu bir yerlerin talimatı ile geçmişten gelen tecrübelere dayandırarak icra eden profesyonel bir ekip ya da bir aygıt.Yani CHP,parti olmaktan çıkmıştır.
 

 

Şimdi de kendisine verilen talimatları,Şehit Cenazelerinde uygulama temrinleri yapıyor.Şehit yakınlarının gösterdiği haklı tepkiye karşı tahammülsüz oluyor.Hakaretler savuruyor.”Bunlar Müslüman değil” diyor. Teröristleri hastanede-hapishanede ziyaret edeceksin.Teröristlerle şehit ve gazilerimiz arasında "Ayırım Yapmayız" diyeceksin.Terörist cenaze leşlerine katılan terörvekillerine göz yumacaksın.Çukur kazanlara "Arkadaşlar" diye hitap edeceksin.Sonra da Şehidimin Cenazesine iştirak edeceksin.Öyle mi?
 

 

Bu tepkileri bastırmak için ,Gençlik Kollarını da yanına alarak,”Kendi İşimizi Biz Haledeceğiz” diyerek, şehit yakınlarına saldırtacaksın.Tam bir 1980 öncesinin ayak sesleri.Kaos,kan,kin,nefret,ayrıştırma ve kamu düzenini felç etme özlemleri.Çatışma ve nihayetinde “İhtilal”ın alt yapı çalışmaları.Tıpkı Cumhuriyet Mitingleri,Gezi Olayları,17-25 Aralık provalar… vb.
 

 

CHP şu anda parti olmaktan çıkmıştır. PKK'dan bir farkı kalmamıştır.Parçala,böl ve hükmet....Sokağa in,çatış ve kaç....Benlik olgusunu tetikleyerek, sürüngen bir yapıyı oluşturmanın mücadelesi içinde olduklarını görüyorum.
 

 

CHP ve HDP birlikteliği yeterli görülmemektedir.Buna bir de Meral Akşenerli,Pensilvanya soslu bir MHP'ye de ihtiyaç duyuyorlar.Aman dikkat!

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks