Esra Optik

Adres
İnönü Mahallesi. Ada Cad. 281/C Gazi Süleyman Paşa Camii Karşısı Akyazı/SAKARYA
Faks
Cep Telefonu
0 530 302 67 86
Web Sitesi
Görüntüleme
1158
Kategorideki Özel Üyeler
Esra Optik
Esra Optik
Esra Optik
Esra Optik
Esra Optik
Esra Optik
Esra Optik

BÜTÜN GÖZLER ÜZERİNİZDE
 
Esra Optik sahibi Esra Eroğlu, 2002 yılından itibaren optik sektörüne çıraklık eğitimiyle başlamıştır. Yılların emeği ve tecrübesiyle mesleğini çok seven sayan biri olarak yaptığı işi önce kendisi beğenip benimsemiştir. Mesleğin tüm bilinmesi gereken hassasiyetini ve bilincini gerek teorik gerekse pratik uygulamalarla kendini geliştirerek zirveye taşınmıştır. Tüm zamanlarında deneyim teori bilgi ve beceri uğraşıyla geçirip Ekim 2022 yılında kendi işyerini açmıştır. Tek ilke ve hedefi emeğe saygı %100 müşteri memnuniyeti daha iyi nasıl yaparız ve önce sağlık ilkelerini prensip haline getirmektedir.
 
KENDİNE DEĞER VERENLERE
 
Esra Optik dünyada ünlü markaların optik çerçeve, güneş gözlüğü, optik ve güneş camı ile kontak lens ürünlerini müşterileri ile buluşturuyor.
 
Hizmetlerimiz;
* Güneş Gözlüğü
* Optik Gözlük
* Lens
 
GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ
 
Dünyanın en iyi güneş gözlüğü markalarını sizler için bir araya getiren Esra Optik, özel olarak bir araya getirdiği güneş gözlüğü koleksiyonları ile de dikkat çekiyor. Birbirinden çeşit ve kaliteli dünyaca ünlü parkalar; Prada, Rayban, Armani, Vogue, Guess Hawk, Gıoferral, Osse ve Mustang Esra Optik'te
 
OPTİK GÖZLÜK
 
Optik gözlükleri kullanım amacı, görme bozukluğunu gidermek veya gözlerimizi olumsuz dış etkenlerden korumaktır. Astigmat, miyop veya hipermetrop gibi görme bozukluklarında, duruma göre uzağı ya da yakını görmemizi sağlayan optik gözlükler olduğu gibi, güneş ışığı parlaklığı, ultraviyole(UV) gibi elektromanyetik ışınımlardan gözlerimizi koruma amaçlı ya da kişisel bir aksesuar olarak da kullandığımız güneş gözlükleride bulunmaktadır. Esra Optik, yeni nesil trendlere uyumlu olarak tasarlanan optik gözlük modelleri arasında birçok ürünü sizlerle buluşturuyor. Moda trendlerine uyumlu olarak tasarlanan optik gözlükleri seçerken yüz tipinize göre uygun olanı deneyerek inceleyebilir ve seçebilirsiniz. Optik gözlükler birçok farklı cam özelliğine sahiptir. Esra Optik bire bir ilgilenerek sizlere deneyim sunmaktadır.
 
LENS
 
Görme bozukluklarının düzeltilmesinde, göz renginin değiştirilmesinde ya da kornea hastalıklarının tedavisinde kontakt lens kullanılmaktadır.
 
Lens kullanımına başlarken öncelikle bir göz hastanesine, kliniğine ya da hastanelerin göz bölümüne gidilip bir göz doktoruna lens muaynesi olunmalıdır. Fakat genel göz muaynesi ile lens muaynesi birbirine karıştırılmamalıdır. Göz muayenesinde lens değerlerine bakılmaksızın genel bir muayene gerçekleşirken, lens muayenesinde gözün ölçümü yapılarak, kişinin göz yapısı ve lens değerleri incelenerek, lens kullanımı için uygun olup olmadığına bakılmaktadır.
 
Yapılacak kontakt lens muayenesinde;
* Görme keskinliğinin değerlendirilmesi,
* Biyomikroskop ile göz muayenesi ve gözyaşı değerlendirmesi,
* Göz numarasının tespiti,
* Gerektiğinde korneal topografi (korneanın kırıcılık haritasının çıkarılması işlemleri) 
* Keratometri (kornea merkezinin eğrilik çapı ve kırıcılık gücünün ölçülmesi) işlemleri uygulanmaktadır.
 
Yapılan bu değerlendirmeler ile gözün, lens kullanımına uygun olup olmadığı belirlenir. Ayrıca kişinin nasıl bir kontakt lens kullanabileceğine karar verilir.
 
Bu aşamadan sonra, lenslerinizi Esra Optik'ten temin edebilirsiniz.
 
Esra Eroğlu
0 530 302 67 86
İnönü Mahallesi. Ada Cad. 281/C Gazi Süleyman Paşa Camii Karşısı Akyazı/SAKARYA
 
esraoptik54@hotmail.com