BYM Yazılım

Adres
Pabuççular Mahallesi Adnan Menderes Caddesi Özcan İş Merkezi No:2/Daire:8 Adapazarı
Sabit Telefon
0(264) 777 12 96
Cep Telefonu
Web Sitesi
Görüntüleme
11668
Kategorideki Özel Üyeler
BYM Yazılım
BYM Yazılım
BYM Yazılım
BYM Yazılım
BYM Yazılım
BYM Yazılım
BYM Yazılım

Bym yazılım ve eğitim danışmanlığı ile artık her şey çok kolay  mobil ve saha çözümleri ile tüm iş süreçlerinizi masraflarınızı müşteri ilişkilerinizi yönetin, mağazacılık  çözümleri ile hazır giyim mağazacılığı ve perakende sektöründe size büyük avantajlar sunan bym yazılım  çok boyutlu stok takibi yapabileceğiniz  mağazacılık otomasyonu sağlıyor.

E- ticaret ve sanal mağaza çözümleri ile oluşmuş tüm ticari faaliyetlerinizi raporlayabiliyorsunuz bunun yanısıra işletmenizin geleceği konusunda net bilgiler elde edebileceksiniz. Kuyumcu erp yazılımımız milyem ile kuyumculuk sektöründe anlık muhasebe entegrasyonu yaparak firmanızı has bilançosu üzerinde okuyun.

Restoran çözümleri ile restoran, cafe, fast- food ve pastane gibi iş yerlerindeki sipariş mutfak ve kasa arasındaki tüm işlemlerini müşteri takibi ile gün sonu hesaplarını anında görebileceksiniz.

Muhasebe uygulamaları ile cari hesaplarınızı sadece ön muhasebe düzeyinde takip etmekle kalmayın anlık muhasebe entegrasyonu sayesinde firmanızın anlık durumunu görün ve kıyaslayın.

Market çözümleri ile tüm barkotlu POS yazarkasalar ile anlık haberleşerek anlık stok ve finans yönetiminin rahatlığını yaşayın.

BYM YAZILIM

ADRES: Pabuççular Mahallesi Adnan Menderes Caddesi Özcan İş Merkezi No:2/Daire:8 Adapazarı

TEL NO: 0(264) 777 12 96