ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

ÜŞÜDÜKÇE HALEP İ DÜŞÜN

26-12-2016 13:41:35 - AKYAZI
ÜŞÜDÜKÇE HALEP İ DÜŞÜN

Akyazı Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden anlamlı kampanyaya büyük destek

Özgür Adımlar
Akyazı Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri halen savaşın en acımasız tabloların yaşandığı kardeş Halep için çok anlamlı bir kampanya ya büyük destekte bulundular. “Üşüdükçe Halep’i Düşün” okuldan ve çevrelerinden topladıkları sıfır veya az kullanılmış battaniyeleri Halep’te kalan kardeşlerine göndermek adına başlattıkları bu kampanya 30 Aralık Cuma gününe kadar devam edecek.
 
15 Temmuzdan sonra Milli Eğitime devredilen binada Eğitim ve Öğretimlerine devam eden Akyazı Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri “şu ana kadar toplanan battaniyeler Halep’te bombalar altında mahsur kalan kardeşlerimizi bir nebze olsun ısıtacaktır. Biz gönül sıcaklığımızı ancak bu battaniyelerle onlara sunabiliyoruz. Ve tüm yardımseverlerden bu kampanyamıza katılmalarını bekliyoruz” diyerek, battaniyeler ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.
 
Akyazı Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muammer Hikmet ise; “ Kampanyaya ilgi çok yoğun ve bu bizi çok memnun ediyor. Öğrencilerimiz ve Velilerimiz kampanyaya ilgi göstermekteler. Bu günlerde Müslümanlar bir evin tuğlaları gibi kenetlenmeli ve bunu hissettirmelidirler. Öğrencilerim bunu istenen ve beklenen noktalarda başardılar. Öğretmen arkadaşlarıma, Velilerimize ve tabi ki özellikle öğrencilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.
Marmara Göz
ÜŞÜDÜKÇE HALEP İ DÜŞÜN
Marmara Göz
ÜŞÜDÜKÇE HALEP İ DÜŞÜN
ÜŞÜDÜKÇE HALEP İ DÜŞÜN
ÜŞÜDÜKÇE HALEP İ DÜŞÜN
ÜŞÜDÜKÇE HALEP İ DÜŞÜN

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)