Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Muhtar Rüstem Bilgin Nanba Batakköy Kavşağı Mücadelesinde Kararlı

07-01-2017 13:55:43 - AKYAZI
Muhtar Rüstem Bilgin Nanba Batakköy Kavşağı Mücadelesinde Kararlı

Akyazı ilçesi Akbalık Köyü Muhtarı Rüstem Bilgi Nanba Batakköy kavşağından vatandaşların rahat geçebilmesi için elinden geleni yapacağını söyledi

Hardal Burger Akyazı
Nanba konuya ilişkin yaşadıklarını sosyal medya hesabından teker teker anlatırken “Bu işin peşini bırakmayacağım. Mücadelem Sürecek” dedi.
 
İşte muhtar Rüstem Bilgin Nanba’dan Batakköy Kavşağı Paylaşımı:
 
“PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM”
“Önemli bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum, yaklaşık dört ay önce Batakköy kavşağı için karayollarına başvurmuştum, bu kavşağa döner kavşak neden yapılmadığını sorduğumda “burası mahkemelik biz çivi çakamıyoruz” dediler ve “Sakarya Büyükşehir’e devredip ışık yaptıralım” dediler biz de “tamam” dedik. Büyükşehir elverişsiz Dörtyol’a ışık yaptı bi nebze olsun nefes aldık derken, yeğenimiz hafriyat kamyonunun altında can vermiştir. Çünkü kavşak elverişsizdi ve yaya yolu yoktu, dolayısıyla ben bu mahkemelik olan abimizi buldum ve konuştum. O abimin bana mahkemenin 1 buçuk sene önce bittiğini söylemesi ve “paramı da aldım” demesi bende şok etkisi yapmıştır.
 
“NEDEN YALAN SÖYLEDİNİZ?”
 
Şimdi soruyorum Karayollarına… Neden ışıkları yaptınız, neden yalan söylediniz, neden görevinizi tam yapmadınız? Yazıklar olsun size… Yüzlerce insanımızı kaybettik o kavşakta… Şimdi yeni baştan döner kavşak için mücadelem başlayacaktır ve şunu da unutmasınlar ki; bu işin peşini bırakmayacağım, vatandaşlarımızın bu kavşaktan elverişli bir şekilde geçmesi için çaba harcayacağım. Tekrar söylüyorum Batakköy kavşağı mahkemelik değildir, ilanı duyurulur. Saygılar sunarım”
Güven Yapı
Muhtar Rüstem Bilgin Nanba Batakköy Kavşağı Mücadelesinde Kararlı
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)