Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

03-05-2016 17:55:20 - AKYAZI
Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Akyazı Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısının 1. Birleşimi yapıldı.

Özgür Adımlar

Akyazı Belediyesi 3 Mayıs 2016 Tarihli Meclis Toplantısının 1. Birleşimi Akyazı Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi. Yurt dışı seyahatinde olan Hasan Akcan’ın yerine Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak Yönetti.

 

Birleşim yoklama ile başladı. Birleşime ait gündem Abdulkadir Yıldırım tarafından okundu. Mehmet Çakmak gündem maddeleri görüşülmeden söz hakkı talebinde bulunmak isteyenlere söz hakkı verdi. Söz alan MHP Belediye Meclis üyesi Murat Öz salondakilerin Miraç kandillerini kutlayarak geçen ay yapılan toplantıda Mobese’nin Belediye Başkanı Hasan Akcan tarafından tamamlandığını söylediğini ifade ederek emniyete sorduğumuzda sistemin daha kendilerine tesliminin yapılmadığını öğrendiklerini söyledi ve bir problem mi var diye soru sordu. Murat Öz ayrıca Kent Konseyi çalışmaları hakkında bilgi verilmesini istedi.
Başkan Yardımcısı Çakmak bu sorulara yazışmaların devam ettiğini yakın bir gelecekte Mobese faaliyete geçeceğini belirterek kent konseyi çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.

 

GÜNDEM MADDELERİ

1-2015 Mali yılı kesin hesap ve taşınır kesin hesap cetvellerinin görüşülmesi. (Komisyona havale edildi.)
2-Cumhuriyet Mahallesi 41 ada, 234 nolu parsel ile ilgili imar planı tadilat teklifi ile ilgili meclis imar komisyon raporu görüşülmesi. (Komisyona havale edildi.)
3-Ömercikler Mahallesi 2 ada, 15 nolu parsel ile ilgili imar planı tadilat teklifi ile ilgili meclis imar komisyon raporu görüşülmesi. (Komisyona havale edildi.)
4-Batakköy Mahallesi 109 ada, 15-28-29-30 nolu parsellerdeki 1/1000 ölçekli mevzi imar planının tadilat yetkisinin Sakarya Büyükşehir Belediyesine devredilmesi teklifi ile ilgili meclis imar komisyon raporunun görüşülmesi. (Komisyona havale edildi.)
5-İnönü Mahallesi çınarlık mevkii G25d08d 1b/ ve 1/c pafta, 95 ada, 3-53-57 ve 76 nolu parsellerin 1/1000 ölçekli uygulama imar plan tedilatı teklifi ile ilgili meclis imar komisyon raporunun görüşülmesi. (Komisyona havale edildi.)
6-Kuzuluk Tabiat park girişi ücretinin belirlenmesi ile ilgili meclis plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesi. (Komisyona havale edildi.)
7-Sakarya Büyükşehir Belediyesinin 1/25000 ölçekli nazım imar planında belirlenen kırsal yerleşme alan sınırlarının genişletilmesi teklifinin görüşülmesi. (Komisyona havale edildi.)
8-Altındere Cumhuriyet Mahallesi 6 pafta, 176 ada, 11 ve 12 nolu parsellerin ortasından geçen 7.00 m’lik yolun kaldırılması ile ilgili imar plan tadilat teklifinin görüşülmesi. (Komisyona havale edildi.)
9-Mülkiyeti idaremize ait iki adet taşınmazın 5393/18-e maddesi uyarınca satış teklefinin görüşülmesi. (Komisyona havale edildi.)
İlave Gündem
10- Boş Memur kadro değişikliği teklifinin görüşülmesi. (Komisyona havale edildi.)

 

Toplantının 2.Birleşimine Cuma günü Saat 14-00 te tekrar aynı salonda yapılmasına oy birliği ile karar verilerek toplantı sona erdi.

 

 

Marmara Göz
Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Akgün Restoran Çorba
Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)