ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

İdris Caymaz Makedonya’da Gönülleri Fethetti

02-08-2016 11:47:26 - AKYAZI
İdris Caymaz Makedonya’da Gönülleri Fethetti

Akyazılı İdris Caymaz Ağa ve Başpehlivan Altun Makedonya’da Gönülleri Fethetti

Hardal Burger Akyazı

Makedonya’nın Kirçova Şehrinde Kosova Türkiye, Makedonya Arnavutluk, Sırbistan ,Yunanistan, Bulgaristan ve  Karadağ  ülkelerinden sporcuların katılımlarıyla uluslar arası yağlı güreş turnuvası gerçekleştirildi.

 

Başpehlivanlıkta Hamit Altun ve baş altında Nazmi Kahveciler Şampiyon oldular.Hamit Altun 1. turda Arnavut, 2.turda Kosova, 3. turda yunan ve finalde de Makedon güreşçileri yenerek şampiyon oldu.
Akyazı Akbalık Güreşleri ağası İdris Caymaz da pehlivanları desteklemek ve  güreşleri yerinde  izlemek üzere  Makedonya Kircova’ya geldi. İdris Caymaz burada Şampiyon olan pehlivanları 1000 Euro ile ödüllendirdi.

 

Makedonya’da ki Güreşleri  tertip komitesinden bir yetkili ise İdris Caymaz için şu yazıyı paylaşırken Akyazı Akbalık Güreş Ağamızın Türk ve İslam coğrafyasındaki yeri ve önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Ağa Caymaz yaptığı kısa açıklamada “ Türkiye’dekinden çok farkı geçen bu müsabakalar çok çetin oldu. Yaklaşık 2 saat süren final güreşinde taraflar yenişemedi ve her ikisi de birinci ilan edildiler. Nazmi pehlivanımızda başaltında muhteşem maçlar çıkararak şampiyon oldu onu da canı gönülden kutluyorum dedi ayrıca tüm güreş severlerin burada ki güreşleri izlemesini tavsiye ediyorum gerçekten muhteşem güreşler oluyor burada  ben her iki şampiyon güreşçilerimizle de ülkem adına gurur duyuyorum “ dedi.

 

Yapılan güreş turnasında birincilik elde eden Başpehlivan olan Hamit Altun “Türkiyeden buraya bizi izlemeye ve destek olmaya gelen İdris Caymaz Ağamıza çok teşekkür ediyorum,çok duygulandık .Bizi destekleyen herkese çok çok teşekkür ediyorum.” Diyerek sözlerine şöyle devam etti.
“ Yağlı Güreşte AĞA Ne Demek Ne Anlam Taşımakta.AĞA’lar Yağlı Güreşlerin Tertip Edilmesinde Maddi Ve Manevi Hamilik Yapan Pehlivanların Konaklamaları, Yemeleri İçmeleri Ve En Nihayetinde’de Ödül Ve Yolluklarını Temin Eden Önemli Şahsiyetlerdir. Güreşe Gelen Konukları En İyi Şekilde Misafir Ederek Onurlandırır. Artık Günümüzde Bazı AĞALAR Bu Perspektifin Çok Dışında Hatta Çokta Üstünde Yer Almaktadırlar. İşte Örneği. Bu Gün Makedonya’da Düzenlenen Büyük Yağlı Güreşler’de Katılım Sağlayan Ülkemizi Temsil Eden Ve Başarılı Olan Pehlivanlarımızı Yalnız Hissetmemeleri Ve Onları Ayrıca Motive Etmek İçin Tüm İslerini Bir Kenara Bırakarak MİLLİ Bir Şuurla Yollara Düşen Akyazı Akbalık Güreş AĞAMIZ Sayın İdris CAYMAZ Büyük Takdir Toplamıştır. Ayrıca Başarılı Olan PEHLİVAN Kardeşlerimizi de tebrik ediyorum. Sözün Özü İŞTE AĞA İŞTE PEHLİVAN “ 

 

Marmara Göz
İdris Caymaz Makedonya’da Gönülleri Fethetti
Marmara Göz
İdris Caymaz Makedonya’da Gönülleri Fethetti
İdris Caymaz Makedonya’da Gönülleri Fethetti
İdris Caymaz Makedonya’da Gönülleri Fethetti
İdris Caymaz Makedonya’da Gönülleri Fethetti
İdris Caymaz Makedonya’da Gönülleri Fethetti

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kurulan ve kapanan şirket sayıları açıklandı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)