ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

Başkan Bayraktardan Ramazan Ayı mesajı

13-04-2021 11:15:10 - AKYAZI
Başkan Bayraktardan Ramazan Ayı mesajı

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla mesaj yayınladı.

Hardal Burger Akyazı
ATSO  Başkanı Z.Şinasi Bayraktar; 11 ayın sultanı Ramazan ayının birlik ve beraberliğin yaşatıldığı, yardımlaşmanın güçlendirildiği, oruç ibadetiyle nefsin terbiye edilip, bedenin dinlendirildiği bir ay olduğunu hatırlattı.
 
Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınının gölgesinde başlayacak ikinci Ramazan ayı olduğunu ifade eden Bayraktar, bu ayın manevi ikliminden yararlanılması gerektiğini söyledi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında toplu iftarların olmayacağı bu ayda, ihtiyaç sahiplerine yönelmenin ayın manevi iklimine uygun düşeceğini kaydeden Bayraktar mesajında şu ifadelere yer verdi:          
 
“Ramazan ayı sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularını idrak ettiren, manevi güzellikleriyle insanlığı kucaklayan bir ay. Bu özel ay, rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı mağfiret, bolluk ve bereket ayı. Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesini barındıran Ramazan ayının milletimizin birlik ve beraberliğini güçlendirmesini tüm insanlığa bereket, barış ve huzur getirmesini, koronavirüsün tüm âlemden yok olmasını temenni ediyorum.”
Ürdüç
Başkan Bayraktardan Ramazan Ayı mesajı
UB Group
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)