YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Hasan Akcan'dan Bilal Soykan'a

28-03-2024 20:33:51 - AKYAZI
Hasan Akcan'dan Bilal Soykan'a

Hasan Akcandan işten çıkarmayacağız sözü

Hardal Burger Akyazı
Yeniden Refah Partisi Akyazı Belediye Başkan Adayı Hasan Akcan, göreve geldiklerinde kimseyi işten çıkarmayacaklarını belirterek; "Maalesef önceki dönemde görevi devralan belediye başkanı 60 kişiyi işten atıp yerine 80 farklı kişiyi işe aldı" dedi.
 
Akyazı Belediye Başkan Adayı Hasan Akcan, son günlerde, belediye çalışanları arasında dolaşan endişe dolu söylentileri duymaktan üzüntü duyduğunu ifade etti.
 
Bazılarının seçimi kazandığıda işlerini kaybedebileceklerinden endişe ettiğini aktaran Akcan, 'Bu söylentilerin aslı astarı yok' yanıtını verdi.
 
Bütün belediye personelinin yanında ve destekçisi olduğunu vurgulayan Akcan; "
 
Ben, sizin için çalışan tüm belediye personelinin yanındayım ve destekçisiyim. Dürüstlük, adalet ve insanlık değerlerine bağlı olarak hareket ediyorum ve her zaman çalışanların haklarını korumak için mücadele ediyorum. Geçmişteki yönetimimde hiçbir kimseyi işten çıkarmadım ve gelecekte de böyle bir şey yapmayı asla düşünmem" ifadesini kullandı.
 
60 KİŞİYİ ÇIKARIP 80 KİŞİYİ İŞE ALDI
 
'Bizim ahlak anlayışımızda bu tür adaletsizliklere ve haksızlıklara yer yoktur' diyen Akcan, şunları kaydetti; "
 
Ancak, maalesef önceki dönemde görevi devralan belediye başkanı, utanç verici bir şekilde 60 kişiyi işten çıkardı. İçlerinde hastanede tedavi görenler ve yeni doğacak çocukları olanlar gibi mağdur olanlar vardı. Ancak bu haksızlığa rağmen, belediye başkanı sadece "çok personel var" gerekçesiyle 60 kişiyi işten atıp yerine 80 farklı kişiyi işe aldı.
 
Bizim ahlak anlayışımızda bu tür adaletsizliklere ve haksızlıklara yer yoktur. Bizim yönetimimizde, herkesin adil bir şekilde değerlendirilmesini sağlayacak ve çalışanların haklarını koruyacak bir politika izleyeceğiz.
 
Geleceğimizi birlikte inşa etmek için herkesi desteklemeye ve güvenmeye devam ediyorum. Sizlerin de desteğiyle, daha adil ve insancıl bir Akyazı için çalışmaya devam edeceğiz."
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Faruks 1 ay önce2024-03-30 09:46:48

Kul hakkı yiyen ancak dinci gözüken Kişilere Güvenme anla secdeye gidip dini siyasete alet eden kişilerden kork

0
-0
Faruk cevap ver 1 ay önce2024-03-30 09:45:54

Taşeron mu komiksin bizde de 5-6 kişi var taşerona koysanıza itfaiye eri olarak itfaiye dediğin zaman bugün 50.000 TL maaş alıyor İnsan kendi belediye başkanıyken oğlunu büyükşehir belediyesine koyup nasıl bir de Haktan hukuktan bahseder siz KPSS ile devlet memuru olmuş insanlara laf attınız Faruk bey okumuş tırnaklarıyla bir yere gelmiş Türkiye'de isim yapmış kişilere size yakışmadı seçim olur biter herkes akyazı'da yüz yüze bakıyor şunu unutma asla ama asla hak yemez ve dini siyasete alet etme

0
-0
TORRES. 1 ay önce2024-03-30 08:56:17

Faruk bey ne kadar doluymuşsunuz. Neden bu kadar eleştiriye açık değilsiniz ki hakaret edilmemiş size kalkmış sövmekten saymaktan bahsediyorsunuz. Tehdit desen var komiksiniz :)) davetinize icabet etmeyi çok isterdim lakin üslubunuzdan dolayı sizi pek de kaaale almıyorum sandıkta görüşelim inşallah :))

0
-0
Tanıdık 1 ay önce2024-03-30 05:58:59

Faruk kardeşim dediğini yapar. Pire için değil yorgan evi yakar. Siz sizolun onunla uğraşmayın. Üzülürsünüz. İyilikle canını bile alırsınız. Ama iş böyle inada bindimi emin olun pişman olursunuz. Uğraşmayın onunla. Faruk sende bunlarla uğraşma. Çoluk çocuk bunlar. Ama bunların içinde çok tehlikeli biri var. Seninde çok iyi tanıdığın biri. Hani bir gece taksiye atıpta mezarlığa getirdiğin biri vardı... Anladın sen onu oda dubacı ve bu çocuklara gaz veren adide o. Hayırlısıyla şu seçimi bi atlatın

0
-0
Faruk devam 1 ay önce2024-03-30 05:05:52

Rumuzun arkasına saklanıp sözde kahramanlık yaparsınız. Sizi bulamıcağımı zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Şu süreç hayırlısıyla bi geçsin Tenhada buluşacağız. Elmi yaman beymi yaman görüşeceğiz. Kolpaçinolar. Alayınızı seviyorum haberiniz olaaaaaaaa.

0
-0
Faruk devam 1 ay önce2024-03-30 05:02:40

Tırcılığa düşmedik. Aile mesleğimiz. 2009 daki şerefsiz hırsızlar yüzünden 8 tane tırım icra yoluyla satıldı ve şuan şöförlük yapıyoruz. Bunada şükredip yaşayıp gidiyoruz. Sen ve senin gibilere cevap vermek için değil kamuoyu bilsin diye adam gibi yazdım. Senin duban gibi zengin değiliz. Ama adam gibi adamız. Adamlığımızla bu günlere geldik onurumuzla yaşıyoruz. Sizde azda olsa biraz yüreğiniz varsa davetimie icabet edin. Adamlığımı göstereyim. Ama sizde adamlık bulunmaz. Kancıklar gibi rumuzun

0
-0
Akyazıli 1 ay önce2024-03-30 04:56:33

Çoğu çalışan torpilli onu ne yapacaksınız ? Merak ediyorum açıkçası. Hep aynı yüzler aydınlık zihinler hep geri de kalıyor. Siz bı yoldan cekilinde işini iyi yapacaklar gelsin. Sulalenizi yedire yedire doymadiniz. Sözüm sadece Hasan Akcan'a değil tüm aday olanlara. Hoş bizim milletimiz yalamayı sevdiği için ne desek boş. Ne oluyosa hakediyo bu toplum.

0
-0
Faruk akcan 1 ay önce2024-03-30 04:55:01

Bana küfür etmediyen arkadaş, ben yüreği yetmez troller için bu mübarek günlerde günaha girmem. Ama çok kaşınanlar var. Mesela torres. Onun için sen bi kaptırıver bakayım. Torreessss. Biz helalinden çalıştığımız için, Hasan hoca ve ben ve çocukları kirda oturuyoruz. Hiçte gocunmuyoruz. Filistindeki müslümanları gördükçe halimize şükrediyoruz. Ben lise terk,çocuklarımda lise mezunu. Saskide çalışanda taşörendeydi Maaş az gelince oda babası gibi tırcı oldu. 2 numara oğlumda tırcı ve bekar.

0
-0
Torres. 1 ay önce2024-03-30 03:31:28

Bana cevap yazan arkadaş. Kirada oturuyorlar yazmışsın en çok da buna gülüyorum hala :)) Ulan asıl komik olan sensin hiçbiri liyakat sahibi değil belki lise mezunu olamayanları da vardır içlerinde tam bilmiyorum adamlar akcanın başkanlık döneminde belediyede saskide çalışıyorlardı şimdi tırcı vs. Olmuşlar kınamak için demiyorum madem liyakatin bu kadar yüksekti neden tırcılığa düştün diyorum inceyi anla sanmıyorum anlayacağını da neyse :)) Kal sağlıcakla canım benim :))

0
-0
Faruk akcan 1 ay önce2024-03-30 03:08:28

Bana yüzün kızarır sokağa çıkamzsın diyen trol. Şuan yeni cami parkta tek başımayım. Gel bakalım kimin yüzü kızarıyor Kim sokağa çıkıyor. Hadi gel sahura kadar beklicem. Yarında aynı yerdeyim.

0
-0
Faruk devam 1 ay önce2024-03-30 03:04:45

Geri videsimizde yoktur çok şükür. Büyüğümüze saygımız,küçüğümüze sevgimiz sonsuzdur. Kuyruğumuza basılmadığı sürece kimseye bi saygısızlığımız olmaz. Şerefsizlerede asla eyvallahımız olmaz. Bilalin veya osmanın ağzıyla kimse gider yapmasın. Yüreği yeten çıksın konuşsun. Yer ve mekan söyleyin Yeter. Trol hesapla değil. Bekliyorum. Bana yazan trol tahmin ettiğim kişi ise telefonum onda var. Telefonum açık........

0
-0
Faruk akcan 1 ay önce2024-03-30 02:57:55

Siz bana bir tane belediye başkanının taşerönde çalışan oğlunu gösterin bakayım. Adamlık yapacaksanız isminizle yapın. Enes akcan taşerönde çalışıyo. Memur değil. Kimin kime ağır geleceğini herkes bilir. Namertten korkan sizin gibi olsun. Bana ve aileme iftira atanların alayına gider yapıyorum. Adresim belli,isterseniz adres verin ben geleyim. Alayınıza tek gelmezsem bu memleketi terk ederim. Allahıma şükürler olsun. Kimsenin ne malına göz koyduk,ne namusuna yan baktık. Aldığımız terbiye budur.

0
-0
Hulisi 1 ay önce2024-03-30 02:00:34

Kpps ile 84 alan kız hakka girme kardeş sen söylediğimi açıkla görelim Enes akcani anlat kaç almış 58 mi kppss fen itfaiye okumadan itfaiye 'ci nasıl olmuş babası belediye başkanıyken haktan hukuktan bahsetmeyin siz yaa

0
-0
Trol farugs cvp 1 ay önce2024-03-30 01:36:03

Bilal kimleri kimleri aldı dubanin kızı bile Akyazı belediyesine girdi tasyatak muhtarınin oğlu yeni köy muhtarinin oğlu imam-hatip camisi imamının oğlunu daha sayimmi kardes liste çok kabarik

0
-0
Ülku 1 ay önce2024-03-30 01:35:48

Hasan hocam işçilerden bahsediyorsun ama oğlun Enes Akcani büyüksehir itfaiyeye hangi şartlarla soktun Allah kitap dersin Gazze dersin anlat belediye başkanlığının son yılında senin oğlun karateci itfaiyeden ne anlar Hadi bize bunu açıkla madem siz insanların ailesine konuşuyorsunuz hocam sen bilal'e sallıyorsun Bilal sana kendi aranızdaki kavgaya Osman abimizi bulaştırmayın Sen oğlunu büyükşehir belediyesi itfaiyeye belediye başkanı olduğun dönemde soktun başka söze gerek yok

0
-0
Troll farukk 1 ay önce2024-03-30 01:26:28

Cevap versene Faruk Akcan hasan Akcan oglu Enes Akcan kardeşi büyükşehire nasıl koydu Enes karetecimi itfaiyeci mi Hasan hocam belediye başkanı iken gider ayak büyükşehir itfaiyede memur nasıl yaptı itfaiye okumadan haydi bunu açıkla bakalımmmm farukk akcaaannn Bilal sana ağır gelir Osmanin yanına yanasamazsin sen bekle Hasan amcan kazansin sizi alacak iseee oğlu gibi

0
-0
Faruk akcan 1 ay önce2024-03-30 00:27:14

Adıma yorum yapan arkadaş, Teşekkür edrim. Önüme gelene değil yalan konuşanlara idi sözüm. Yapılan yanlışı söylesinler,bi şhanet varsa söylesinler. Hatamız varsa söylesinler. Ama olmıyan şeyleri söylüyorlar, İftira atıyorlar. Sabır taşı olsa çatlar. Ama genede onların seviyesine inmekle hata ettim.özür dilerim. Aslında ağzımdan hiç bir kötü laf çıkmadı. Kimsenin ailesiyle işim olmaz.herkesin ailesi kutsaldır. Bugüne kadar nasıl alnımız açık dolaştıysak gene dolaşırız. Tavsiyelerin için teşekkür.

0
-0
Faruk akcana cevap 1 ay önce2024-03-30 00:06:21

Faruk Akcan Atilla 9 yıldır büyükşehir de memurdur sizin gibi şirketten değildir ve üniversite mezunudur benim sınıf arkadaşım bes yıldır süper lig hakemidir ve şehrin markasıdır belediyede daire başkanlığı verdiler ona ama adam istemedi kardeş dünya hakemi olmuş adam ağzına alırken dikkat et

0
-0
Faruk akcan 1 ay önce2024-03-29 23:28:06

Faruk akcan denen. Kardes sakin ol her onune gelene kufur etme sokaga cikacak yuzun olsun milletin alisine laf soyleme bence sonra yuzun fena kizarirr disari cikamazsinn

0
-0
Belediyeci 1 ay önce2024-03-29 21:05:45

La duba 10 bin oy alamaz :))onuda iyi tanırız oyunuz boşa gitmesin

0
-0
Murat 1 ay önce2024-03-29 20:00:06

Yav faruk abi ramazan ayinda yorma kendini ya birak bunlar ne derse desin biz mehmet abiyi de taniyoruz seni de hasan hocayi da bunlarin amaci camur at izi kalsin baska da bise degil ama unuttuklari Bose var abi obur dunyadaki hesabi dusunmuyorlar

0
-0
Karaçalı 1 ay önce2024-03-29 18:23:26

Al bi trol daha. Dubacılar gene iş başında. Nededi nedediiiii, Sizidemi işe alacam dedi.

0
-0
Hoca 1 ay önce2024-03-29 18:17:30

Hoca seni destekliyorduk ama bilal karşısında en güçlü adaya destek vermeye karar verdik.O yüzden artık komple sokakça Karaoğlan diyoruz.

0
-1
Karaçalılıklı 1 ay önce2024-03-29 15:31:10

Senin nasıl yönettiğini gördük. Seni daha partin layık görmedi tekrar aday göstermeye başka bir parti hangi mantıkla aday gösterdi bilmiyorum. Belediyeyi nasıl bıraktığınızı cümle alem duydu gördü hala konuşuyosunuz.

0
-1
DOĞRUYA DOĞRU. 1 ay önce2024-03-29 15:17:19

HEEEE HE.... BU MİLLET BALIK HAFIZALI YA.... AT DEBRELİ KİM TUTAR SENİ....

0
-1
Dubacıydım 1 ay önce2024-03-29 14:36:12

Taaaaaa ki gerçekleri öğrenene kadar , yolun açık olsun hocam

1
-0
Sevimli 1 ay önce2024-03-29 14:35:15

Benim eşimde işten atilanlardan biri sayın Soykan bey bunun hesabını hem sandıkta hemde ahirette vereceksiniz

1
-0
Realist 1 ay önce2024-03-29 14:34:02

Yapılan seçim harcamalarında sıralamada akp ve duba önde , hasan Akcan harcaması çok az , hani bu adam hırsızdi , bence bu adam çok dürüst ve bu adamı yamyamlar istemiyor , bende inadına hasan hoca diyorum hepinizin hakkından gelsin

0
-1
Texas 1 ay önce2024-03-29 13:21:14

Belediyede gürcü locası istemiyoruz sayın hocam

1
-0
Büyük reis 1 ay önce2024-03-29 13:19:28

Hasan hocam lütfen başkan oldumu gürcülerin belediyedeki iş hayatlarına son verin

1
-0
Faruk Akcan 1 ay önce2024-03-29 13:03:20

Dubanin trolleri alin size bomba bi haber dubanin dusmani soykan dubayla barışmak icin bir mahtumunu belediye ye memur olarak aldi her macta 70.000-80.000 Tl az gelen duba nin buyuk oglu atilla dubanin bbp den aday olup hasan hocanin oylarini bolmek icin akom a şube müdürü olmak icin atandı akcanlari belediye ye aldi diye dedikodu yapan kasideciler hadi buna da bi yorum yapin adamsaniz

1
-1
Ne oldu 1 ay önce2024-03-29 11:13:35

Ne oldu da son günlerde hocaya saldırmaya başladınız. Dogruları söylüyor diyemi Bırakın ifra atmayı Hasan hoca olan ları söylüyor siz hala İftira atmaya devam ediyorsunuz. Burda hasan hocayı suçlama yapılan her konuyu acıklıyor sosyal hesaplardan takip ederseniz görürsünüz. Nasıl bir Akyazı olduk. Kulaktan duyma herseye inanıyorsunuz ancak hasan hoca hepsini teker teker birinci ağızdan cevaplıyor ona inanmıyorsunuz. Hasan hocanın dediği iddiaları birinci ağızdan yalanlayan gördünüzmü.

2
-0
Yorumcu 1 ay önce2024-03-29 09:52:48

Boşver hoca dön köyüne senden olmaz başkan yeter akser tepede kerem alide bişe kalmadı sayende

0
-1
Faruk akcan devam 1 ay önce2024-03-29 09:49:49

Üstüne alınan kim varsa ofisteyim buyursun gelsin

1
-0
Faruk akcan 1 ay önce2024-03-29 09:37:41

Biraz ağır olacak,şimdiden özür dilerim. Rumuz la iftira atanlara ve attıranlara endeğerlilerine çok güzel kasideler yapıyorum bilginiz olsun. Herkesin bir füşüncedi,fikri ve davası vardır. Saygı duyuyorum. Rumuzla usulüne uygun yorum yapılabilir. Ama rumuzun arkasına saklanıpta iftira atamazsın. Atarsan herşeye en değerline edilenlere gıkını çıkarmıcaksın. Derdi olan gelsin veya davet etsin ben geleyim,dertleşelim. İnsan olan iftira atmaz. İftira atanda yürek olmaz.

0
-1
yolcu 1 ay önce2024-03-29 09:34:14

size bişe sorayım bilal ciler hangi emlakcı bilal başkana araba verdi niye verdi garaj niye oraya yapıltı hangi encümenin orta yeri vardı hoca define ararken sizdemi bay aldınız bedava seyredmediniz herhalde bir hikaye var komşusu diyo komşusuna şurda görmüş oda cevap veri yo seninki ne arıyo orda akyazı mız menfaat olmuş taşmış ekrem marketten neler alınıyor belediyeye ekrem başkan yassın

1
-0
Faruk akcan 1 ay önce2024-03-29 09:20:34

Adam olan rumuzla değil Adıyla yazar. Acizane, O bahsettiğin seçimde ozamanın parası 3 trilyon yeklif ettiler. Hani çamaşır makinesi kutusunda paraların dağıltığı seçimde. Ama bizim kabul etmediğimizi senin o abilerin iyi bilir. Dava satma veya iftira atma işini sizin gibiler iyi yapar. Veya talimatla size yazdırırlar.

0
-0
SİTEMKAR 1 ay önce2024-03-29 08:21:58

Arkadaşlar şuan sitemim kesinlikle Hasan Akcan'a değil. Yapmış olduğu hizmetler olumlu olumsuz halkın takdirinde. Ama Sayın Bilal Soykan'ın belediyeye güvenlik personeli olarak alıp İnsan Kaynakları bölümünde değerlendirmeye devam ettiği personel olduğu gibi daha nicelerine şahit oldum. Anlatmaya çalıştığım şey şu; isimler önemsiz, liyakatli davranmak desen sıfır. Kim gelirse gelsin bu devran böyle devam edecek, verdiğimiz oylar ile rezil olduğumuzla kalacağız.

0
-0
Ak troller 1 ay önce2024-03-29 07:30:08

Helal olsun ak troller işini güzel yapıyor.iyi çalışmışlar.Burdan ne kadar atıp tutsanız da faydası Yok Akyazı Hendek Pamukova söğütlü Erenler ak parti buraları devrediyor niye Ali İhsan Yavuz yüzünden bizim önümüze istemeyen aday konuyor ve bize diyor ki essek gibi gidip oy atacaksınız diyor.Tayyip Erdoğan kusura bakma cumhurbaşkanım Size en yakınlarınız Zarar veriyor

0
-0
Akyazılı 1 ay önce2024-03-29 05:54:57

Hasan Akcan ve Bilal Soykan isimlerinin altında neden yüzlerce yolsuzluk yorumu var bir anlam veremedim. Kimse de çıkıp yalan ben yolsuzluk yapmadım yandaş kayırmadım diyemiyor.

0
-0
Acizane 1 ay önce2024-03-29 05:35:57

Hocam sen şu kazanip da kaybettigin su seçimi bı anlatsana. Oda da Bülent Arınç ve birileri vardı. Sana geri çekilecek sin dediğin de benim zararimi kim karsilacak demiştin. He işte orada olan konuşmaları bize bı anlatsana. Zararını kim karşılamıştı? Sana bi sonra ki seçimde başkan sen olacaksın dendi mi? (Oldunda) O dönem saadet partisini amcanla birlikte kaç paraya sattın? Bize bunlardan da bahsedersen kamuoyu bu uzun süreli söylentilerden kurtulmuş olur.

3
-0
Hastahane Mahalleli 1 ay önce2024-03-29 09:41:49

Daha önce Hasan AKCAN ile ilgili haberde bu minvalde bir sorum olmuştu. Ben o dönem saadet seçemeni dahi olmadığım halde kendisine oy vermiştim. Ne kadar güvenmemem gerektiğini o gün gördüm. Sağolsun öğrencisiydik ama siyaset insanı cezbediyor...

0
-0
Cok dumencisin hoca 1 ay önce2024-03-29 05:28:35

Sizim doneminizde kuzuluk santiyesinin asvalt kirma makineleri nereye gitti .yoksa fen islerine koydugunuz yegenleriniz 3.4 tir hurda olarak sattilarmi.kendilerine daire aldilarmi almadilarmi..is bankasinin ustundeki bilardo salonu kimdeydi oda yegenindeydi...bekci olarak santiyeye hangi yegenini aldiydin..ahhh hocam ahh sayalimmi daha. Calinan mazotlar..aksar tepe define arama işi.nehir petrolun arkasinda define isi .ne olacak bunlar hocam bizi unuttumu sandin..sira bizde sandikta gorusecez...

1
-0
Melekler diyarı 1 ay önce2024-03-29 05:26:17

Define var reşadiyede paranın para olduğu zaman 100.000 tl sadece kepceciye verdiniz belediyenin kasasından faturayı yol yapımı diye kestiniz ey gidi ey milleti uyutmayın yemez anketlerde yüzde 55 miş pazar günü yüzde 4 görürsün :) yazıl ettiniz akyazıya

1
-0
Aksakala cevap 1 ay önce2024-03-29 05:14:31

Aksakal çalışkan ve dürüst bir insandı. Onu harcıyan soykan oldu. Bu tutmadı başka bişey uydur. Uydurukçu

0
-1
Gerçekçi 1 ay önce2024-03-29 05:12:20

Bu dünya menfaat dünyası. Bak sende menfaatın için uğraşıyorsun

0
-0
Define 1 ay önce2024-03-29 05:11:10

Yıldız konutlarında oturan nankör. Hocaya ikinci fırsat verileydi Çoktan bittiydi tüm eksikler. Eksikleri bilale sor. Duba abin gelince bitirir eksiklerinizi. Sende görevini yaptın Hadi koş bsnkamatiğe

0
-1
Faruk akcan 1 ay önce2024-03-29 05:08:31

Sanamı verecekti. Yeğenine verdide noldu hırsızlıkmı yaptı. Sen adam olsan Sahtekarlar lafını rumuzla değil kendi adınla yaparsın. Adamsan eğer yarın skşam git ofise ben size sahtekar dedim de. Yarın teraviden sonra orda bekliyeceğim seni Şayet gelirsrn alnından öpeceğim seni. Eğer gelmezsen çok güzel anacağım seni

0
-2
Hasan Akcan 1 ay önce2024-03-29 05:02:14

Osman, Bilal köyünüze geri dönün Yeniden hasan hoca geliyor. Akyazida en cok haksizlik yapilmis siyasetcidir hasan akcan, yinede iyi sabrediyor ama sabrinin mukafatini alacak İNŞALLAH

0
-1
Sahtekarlar 1 ay önce2024-03-29 03:51:19

Hasan hoca Diyorlar ama hocalık bu işin neresinde bilmiyorum .. Şimdi gelelim Anlatmaya Mehmet Akçan denilen yiğenine Belediye lokali bilardo salonuna işlet diye vermedin mi para kesti orada … Neden yeğenine verdin neden bir başkasına vermedin ??? Bir çok AKÇANI İŞe sen almadın mı ?? AKSARTEPENİN heryerini delik deşik etmedin mi sayın Akçan ?? Bilal SOYKAN Desen Konuşmasını Bilmeyen Belediye de çalışan 100 kişiye sorsan 20 si memnundur gerisi arkasından kaptırıyordur…

0
-0
Define 1 ay önce2024-03-29 03:45:58

Akbelde konutlarında oturuyorum hala daha eksikler hasan başkan bırakın allah aşkına

0
-0
gerçekci 1 ay önce2024-03-29 02:16:47

hasan hoca döneminde,bir arkadaşımın ,düzce üniversidesi çağrı ve iletişim.bölümü mezunu kızımız için kardeşi bile devreye girdi işe almadı o kadroya ilkokul mezunu birini aldı,şimdi burda çıkmışsın,benim aldıklarımı bilal attı,kendisi başkalarını aldı diyorsun,kimse bana liyakattan bahsetmesin,o koltuğa gelen yandaşlarını işe alıyor,onun içindirki akyazı kasabalıktan kurtulamıyor,

2
-0
Torres e cevap 1 ay önce2024-03-29 01:42:27

Napsaydılar bilal başkan gelmeden kiste yapıp haber yolladi hazirlanin geldimde isten cikacaksaniz diye adamlar calismayip senin gibi birilerinden para alip gelip buralarda rumuzdan iftira atip atmden paralarinimi cekseydiler cok komiksin ulan adamlar ekmek kazaniyo kirada oturuyor bilal baskanin gibi disardami yasiyayim diye milletemi saldirsaydilar burdaki görevin bitti koş atm ye paranı çek:-)

0
-0
Akyazı 1 ay önce2024-03-29 01:42:19

Mustafa Aksakal müdürü saski'den alıp da Belediye Başkan Yardımcısı yapıp da onu nasıl harcadığını da anlatır mısın

0
-0
Ecell 1 ay önce2024-03-29 01:31:44

Ecel kapıyı çaldımı son pişmanlık fayda vermez. Sen oy hırsızlarıyla,hastahanenin topraklarını satanlarla ve iş görmek için 2009 da en az 5.000 tl.den kapıyı açanlarla devam et. Hasan hoca anlatıyo rakiplerinden tık yok. Sizniye zorlanıyorsunuz. Torres. Çalışmak ayıpmı. Adamlar doğuştan kamyoncu. Sizin gibi klavyeşörlük yapmıyorlar. Adam gibi,helalinden rızıkları için çalışıyorlar. Yorumlarınızı okuyanlar gülüyo haberiniz olsun. Atacak başka çamur kalmadı galiba. Hadi bankaya gidin hadi....

0
-0
Akyazili 1 ay önce2024-03-29 01:31:15

Hocam kusura bak ma sizde çok beyaz değilsiniz ya sizin yüzünüzden milleti evi icrada ak belde desen yediniz ve aksar tepe de define peşinde noldu

1
-0
Domates 1 ay önce2024-03-29 01:26:26

Ya ne koltuk sevdasiymis arkadaş,bir oturan bırakmıyor,

1
-0
Nihal 1 ay önce2024-03-29 01:14:18

Ne güzel ifşa etmiş hocam bu belediye seçimlerinde vaatler çok fakat icraat yok tek bildikleri işten çıkar kendi adamına iş ver bu kul hakkı ben şahsım adına ailecek geçersiz oy kullanmaya karar aldık muhtarlık hariç Rabbım allahtan korkan kuldan utanan haram yemeyen insanları nasip etsin

0
-0
Selda yılmaz 1 ay önce2024-03-29 00:43:56

O tüm size başkanım ailecek

0
-0
İsimsiz 1 ay önce2024-03-29 00:28:33

O kadar haklısınız ki hasan hocam benim eşimde bilal başkan sayesinde işsiz kalanlardan çektiğimiz sıkıntıyı bi Allah bide biz biliriz eşim çalışıp da işten çıkartılanlardan sadece torpili olmadığı için oyum size

0
-0
İsmail 1 ay önce2024-03-28 23:59:49

Hasan hocam bu yeniden refah partisi'nin Karapürçek adayı var yeşil sarık ve şalvarla geziyor Bu arkadaşla beraber niye hiç poz vermiyorsun sizin gibi bu arkadaş da sinema cafe konser şehri ışıklandırma semboller şehircilik belediyecilik işlerine karşı olduğunu aleni söylüyor yeniden refah asla kadın erkeğin bir arada oturduğu kafeyı açmaz işletmez diyor insanların hayat tarzlarına karışmak sizin geninizde var ama Hasan hocam günaha girersin sakın akyazıyı güzelleştirme

1
-0
Akyazili 1 ay önce2024-03-28 23:48:34

Aslında muhtarlıklar ve ilçe belediyeleri kapatılsa çok iyi olur.

1
-0
Torres. 1 ay önce2024-03-28 23:43:52

Başkanlık döneminde akcanlar ya belediyede ya da saskide çalışıyordu şuan tırcı kamyoncu oldular neden acaba :))

1
-0
Ecel 1 ay önce2024-03-28 23:31:40

Korkunun ecele faydası yok hocammm herkese bir iftira vurmaya basladin Allah allaah seçime iki gün kala strateji değiştirdin hayırdır yok oyumu çaldılar yok parklarimi kapattılar.ya şu Nehir petrol arkası define ile yıldız konutlarını anlat müteahhit nasıl kaçtı paraları alıp asansör için ak beldeyi hacizi anlat yaa hasan Nail Kahveciyi o akbeldeye Ali İhsan abinden korkup koydun başkan ken bu insanları saf mi saniyorsun sen oyum doğma büyüme akyazılı olan Osman kardeşime

1
-0
Pala pilal 1 ay önce2024-03-28 23:29:39

İşe gelmeden yok maaş alıyorlar yok bankamatik memuru dediler bilal soykan ve yaftaları lakin hepsini belli mercilerde görev yapıyorlardı tapuda nüfüs müdürlüğü'nde orman işletmesinde geçici görevlendirme yle gönderilmişti bunları aklınızda bulunsun ve nüfüsa gittiğinizde tapuda veya vs yerlerde yardımcı olmadımı size oradada işinizi yürümedimi sayın gerici yazıları yazanlar güzel Akyazı'mın güzel insanları araştırın bakayım bilal soykanın aldığı elemanlar neredeler ve nerede çalışıyorlar

0
-0
Kuzuluklu 1 ay önce2024-03-28 23:29:29

Çok kirli ittifaklar var bu siyaset nasıl bişey anlamadım

0
-0
Kuzuluklu 1 ay önce2024-03-28 23:28:51

Hocam arkandayiz merak etme sen dubanin kızı belediyede calisiyorum Bilal Soykan tarafından nakil edilmiş tesadufmu sizce bu

0
-0
Talat 1 ay önce2024-03-28 23:13:11

Akyazıda oy atılacak bir aday yok maalesef

2
-0
Akyazı 54 1 ay önce2024-03-28 22:57:59

3 adaya bakınca Hasan Hoca brnim için daha değerli

0
-0
Akyazı 54 1 ay önce2024-03-28 22:54:51

Seni çalıştırmadılar bir kez daha seçilmen faydalı olacaktır. Oyum Hasan Hoca'ya

0
-0
Halk 1 ay önce2024-03-28 22:44:36

Hasan hoca sana helal olsun, kimsenin hakkına girdiğini görmedik. Oyum tek dürüst kişi olan hasan akcana

0
-2
Adalet 1 ay önce2024-03-28 22:43:43

Bu mağduriyeti yaşayan insanların hakkının nasıl ödeyecekler hocam çok merak ediyorum

1
-0
Ziyaaaaa 1 ay önce2024-03-28 22:38:21

Aman kardeş sen sakın oy moy atma. Elin kırılmasın. Sen ve senin gibikerin oyu lazım değil. Halk, Rumuzlu vatandaş, Hoca kimi çıkardı hangi akcanı işe aldı. İsim ver bende aferin deyim sana..

0
-0
Siyasi 1 ay önce2024-03-28 22:34:51

Sayın hocam, Böyle parazitler çıkacak. Millet bunlara sadece gülüyo. Senin ne yaptığını, Sana nelerin yaptılmadığını Ve inşallah yine başkan olduğunda neleri yapacağını herkes biliyo. Ama menfaatine ters gelen asalaklar burdan sallıyo. Gerçi sende biliyorsun. Allah yar ve yardımcın olsun. Gümbür gümbür geliyorsun

0
-0
Dokurcun 1 ay önce2024-03-28 22:21:58

Hocam şimdi çıkıp bunları söyleyerek inanın kendinizi küçültüyorsunuz seçim için başkalarının yaptıklarını dile getirmek gerçekten hoş değil

0
-0
Ziya 1 ay önce2024-03-28 22:20:10

Ziyacim sen atma ne olur elin kirlmasin kimsenin canı yanmasin

0
-0
Elektrikci 1 ay önce2024-03-28 22:19:46

Hasan hocam senin döneminde işten çıkardığın insanları biliyoruz akcanları oraya topladığını da biliyoruz kusura bakma alabilirsin akrabalarını ama liyakata göre almalıydın kul hakkı yedin boşuna namaz kılma hocam sen bu işi beceremedin

0
-0
Misafir 54 1 ay önce2024-03-28 22:00:15

Anlaşılan sende torpille ise alım sözünü verdin desene alım yapmayacağız mevcut personeli verimli bir şekilde calistiracagiz yok illa alım şart

0
-0
A Milliii 1 ay önce2024-03-28 21:52:05

Hocam çıkarılan 60 kişiyi siz işe almış olabilirmisiniz acaba Neden çıktıkları konusunda bilginiz varmı Sıarada dem parti var bu seçimi alamazsınız Birdahaki seçime dem parti adayı olma ihtimaliniz varmı kafamda deli Sorular

0
-0
Vadandaş 1 ay önce2024-03-28 21:51:50

20 senedir al bardiye oy verdik neoldu kuzuluk yerinde sayıyor hasan hocanın yaptığı eserleri Bilal başkan yok ediyor ihlas ormanları atıl duruyor neden insanların hizmetine sunulmuyor benim derciğim hasan hoca benim bartim refah bardisi

0
-0
Canan 1 ay önce2024-03-28 21:51:34

Hiç hizmet yapmadınız Bilal Soykanımı eleştiriyorsunuz Akyazı ya gelmiş en iyi başkan Bilal Soykan

2
-0
Vatandaş 1 ay önce2024-03-28 21:49:56

Çıkardığı kişiler işe gelmeden para alanlar di

0
-0
MURAAT 1 ay önce2024-03-28 21:45:12

muhtarlara cektiği yağı vatandaşa cekmedi...(içerden ) haklısın

0
-0
Hayırlısıda 1 ay önce2024-03-28 21:40:10

Acaba inanıyormu kazanacağına

0
-0
Ziyaa 1 ay önce2024-03-28 21:27:43

Hocamm ne oldu cokkk ateslendin sana yakışıyor mu herkese salliyorsun sesinin çok çıkması suçlulugunun psikolojisi sana oy atarsak elimiz kırılsın

1
-0
Halk 1 ay önce2024-03-28 21:09:46

Sende çıkarıp akcanları toplamadın mı belediyeye etme bulma dünyası böyledir

4
-0
Halk 1 ay önce2024-03-28 21:08:46

Sen bunu diyecek son insansın hoca sen kaç kişinin hakkına girdin belediyeye başkan olduğun gibi yaşar başkanımızın personellerini çıkarırken bugün bunu söyleyeceğin akıllara gelmezdi

3
-0
İcerden 1 ay önce2024-03-28 20:59:47

Eksik söylüyorsun hocam aldığı 80 kişinin çoğu torpilli bazı muhtar çocukları dayıları olan insanlar ve bı kactanede imam çocukları bazı belediye personellerinin çocukları yakınları sizin zamanizda garip gurabanin çocukları alindi bu kibir abidesi geldi çoğunu attı yerine dediğim gibi torpilli çok kişi aldi

0
-0
Öğrencileri taşıyan midibüs şarampole yuvarlanmıştı; Ferni patlamış
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)