Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

AKYAZI ENGELLERİ ÖDÜLLE AŞIYOR

21-06-2019 09:35:28 - AKYAZI
AKYAZI ENGELLERİ ÖDÜLLE AŞIYOR

Engellilerde ve Yaşlılarda Dijital Dönüşüm Sempozyumu yapıldı

Hardal Burger Akyazı
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi himayesinde, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde Saray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen “Engellilerde ve Yaşlılarda Dijital Dönüşüm Sempozyumu” 19 Haziran 2019’da Ankara’da yapılmıştır.
 
Sempozyuma birçok akademisyen, daire başkanları ve idari amirlerin yanı sıra Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’ta katıldı. Akyazı’yı temsilen, “Akyazı Kaymakamlığı Engelsiz Akyazı Proje Ekibi” 3 gönüllüsü ile bu sempozyuma katıldı. Sempozyuma Akyazı Meslek Yüksekokulundan Öğretim Görevlisi Sezgin BIÇAK, Akyazı İlçe MEB’den Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şubesi Şefi İsmet KOÇ ve Özel Eğitim Öğretmeni Abdülkerim ÇOLAK iştirak etti. 
 
Sempozyum içerisinde düzenlenen Engelliler ve Yaşlılar ile alakalı İnovasyon Tasarımları yarışmasında ödül alan Akyazı Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sezgin BIÇAK hocamıza ödülünü Engelli ve Yaşı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sayın Faik YILDIRIM verdi. 
 
Sezgin hocamız; engelli ve yaşlılar bizim her zaman önceliğimiz olmuştur ve bundan sonrada olacaktır. Onların “erişilebilirlik” konusunda imkânlarını arttırmak başta biz akademisyenler olmak üzere tüm toplumun görevidir. “Engellilere Engel Olmayalım” onların gören gözü, işiten kulağı ve yürüyen ayağı olalım ifadelerini kullandı. Engelliler ile alakalı tasarım çalışmaları bulunan Öğr. Gör. Sezgin BIÇAK hocamız daha önce de başka bir yarışmadan da ödül aldığını ifade etti. 
 
Bu sempozyumu organize ederek engelli ve yaşlı farkındalığını arttırdığı için Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisine ayrıca teşekkür eden hocamız, Akyazı’da engelli farkındalığını arttırmak için Akyazı Kaymakamlığı Engelsiz Akyazı Proje Ekibi’nin var olduğunu ve bu ve benzeri çalışmalar için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdiler.
Ürdüç
AKYAZI ENGELLERİ ÖDÜLLE AŞIYOR
Marmara Göz
AKYAZI ENGELLERİ ÖDÜLLE AŞIYOR
AKYAZI ENGELLERİ ÖDÜLLE AŞIYOR
AKYAZI ENGELLERİ ÖDÜLLE AŞIYOR

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kurulan ve kapanan şirket sayıları açıklandı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)